Libnet.ro
UNICEF

08:15

Papa Francisc, intalnire cu Viorica Dancila. Ce cadou i-a facut premierul

Adevărul Adevărul,
Papa Francisc, intalnire cu Viorica Dancila. Ce cadou i-a facut premierul

Papa Francisc a ajuns vineri dimineata in Romania, in cadrul unei vizite de trei zile. Suveranul Pontif a avut intalniri la Cotroceni atat cu presedintele Klaus Iohannis cat si cu premierul Viorica Dancila, care i-a facut cadou un ceas facut de un roman. continuă pe Adevărul

Papa Francisc se va intalni si cu Viorica Dancila, la Palatul Cotroceni. La ultima intrevedere, premierul i s-a adresat cu: Sfintia Voastra, I am very glad for this opportunity (VIDEO)

Papa Francisc se va afla intr-o vizita istorica in Romania, in perioada 31 mai 2 iunie. in Bucuresti, Suveranul Pontif se va intalni cu mai multi oficiali romani, inclusiv cu premierul Viorica.

Livetext Papa Francisc, intalnire cu Patriarhul Daniel la Palatul Patriarhal

Papa Francisc a ajuns vineri dimineata in Romania. Dupa o scurta ceremonie la Otopeni si o intalnire la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, Sfantul Parinte se indreapta acum catre Palatul Patriarhal. Suveranul Pontif va avea o intalnire cu Patriarhul Daniel.

Papa Francisc, la Palatul Patriarhal: Am venit aici ca un simplu pelerin

Papa Francisc a ajuns vineri dimineata in Romania. Dupa o scurta ceremonie la Otopeni si o intalnire la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, Sfantul Parinte se indreapta acum catre Palatul Patriarhal. Suveranul Pontif va avea o intalnire cu Patriarhul Daniel.

Ce cadou i-a adus Papa Francisc lui Klaus Iohannis

Papa Francisc a ajuns vineri dimineata in Romania. Dupa o scurta ceremonie la Otopeni, Sfantul Parinte a mers la Cotroceni unde s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, unde au facut schimb de daruri.

Papa Francisc i-a daruit Vioricai Dancila... carti. Reactia premierului (VIDEO)

Papa Francisc si Viorica Dancilaau avut o intrevedere, la Palatul Cotroceni. in cadrul intalnirii, Suveranul Pontif i-a oferit premierului Romaniei mai multe carti, printre care Bucuria.

Papa Francisc in Romania. Cum arata papamobilul facut de Dacia pentru Suveranul Pontif (VIDEO)

Papa Francisc va vizita Bucurestiul si mai multe orase din Romania cu celebrul Papamobil. Aceasta este denumirea generica atribuita, neoficial, tuturor masinilor in care liderul spiritual al Bisericii Catolice ap.

Ce cadou a primit Viorica Dancila de la Papa Francisc. Nimeni nu se astepta la asta

Papa Francisc a inceput vineri o vizita apostolica in Romania, Bucurestiul constituind prima etapa a vizitei de trei zile a Suveranului Pontif in tara noastra. Viorica Dancila i-a oferit Papei Francisc un.

Papa Francisc in Romania. Ce cadouri i-a facut Viorica Dancila Papei Francisc - VIDEO

Papa Francisc in Romania. Sanctitatea Sa Papa Francisc s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila. Papa Francisc in Romania. Premierul Viorica Dancila i-a daruit Suveranului Pontif.

Cum s-a imbracat Viorica Dancila pentru intalnirea cu Papa Francisc. Diferenta dintre ea si Carmen Iohannis

Cum s-a imbracat Viorica Dancila pentru intalnirea cu Papa Francisc. Diferenta dintre ea si Carmen Iohannis, de aceasta data, n-a vrut sa iasa in evidenta. Ea a ales o tinuta simpla, relativ sobra si foarte decenta. Cum s-a imbracat Viorica Dancila pentru intalnirea cu Papa Francisc Viorica Dancila este renumita pentru tinutele sale decente, aproape [] .

VIDEO Papa Francisc la Bucuresti: Suveranul Pontif si Patriarhul Daniel au rostit rugaciunea Tatal nostru, in Catedrala Mantuirii Neamului / A mers cu papamobilul si a salutat multimea, in pofida ploii torentiale

Papa Francisc si-a inceput, vineri, prima zi a vizitei de trei zile in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. Suveranul Pontif a mers la Palatul Cotroceni, unde a spus, in discursul sau, ca, in pofida numeroaselor dificultati si lipsuri, in ultimii 30 de ani Romania a facut multi pasi inainte in cadrul proiectului democratic la care s-a angajat. De asemenea, el a avut un mesaj pentru romanii din diaspora si a adus un omagiu sacrificiilor facute de atatia fii si fiice ale Romaniei, care, cu cultura si patrimoniul lor, imbogatesc cultura altor tari. Papa Francisc s-a intalnit apoi cu Patriarhul Daniel si a transmis un apel la unitate: Dragi frati, sa mergem impreuna, spre lauda Preasfintei Treimi si spre beneficiul reciproc, pentru a-i ajuta pe fratii nostri sa-l vada pe Iisus. Reinnoiesc recunostinta mea si va asigur de afectiunea, prietenia si rugaciunea mea si a Bisericii Catolice. ---------------Papa Francisc la Bucuresti: Peste 15. 000 de pelerini au participat la evenimente19:34 Slujba s-a incheiat. in sunetele orgii de la Sf Iosif, Papa Francisc se urca din nou in papamobil pentru a merge spre Ateneu, unde sute de oameni il asteapta, in ciuda ploii care a inceput in Bucuresti18:20 Slujba din Catedrala Sfantul Iosif a inceput cu Tatal Nostru18:08 Papa Francisc a sosit cu papamobilul la Catedrala Catolica Sfantul Iosif, fiind aplaudat de mii de oameni aflati pe traseu18:01 La Catedrala a ajuns si premierul Viorica Dancila / Din multime s-au auzit cateva huiduieli17:56 Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa au ajuns la Catedrala Sf Iosif, unde Papa va oficia o slujba / intre timp, coloana de masini care insoteste papamobilul se indreapta spre catedrala, in timp ce Francisc saluta oamenii 17. 14 Suveranul Pontif rosteste rugaciunea Tatal nostru, alaturi de Patriarhul Daniel si de pelerini, in Catedrala Mantuirii Neamului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2665 seconds )