Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cum s-a imbracat Viorica Dancila pentru intalnirea cu Papa Francisc. Diferenta dintre ea si Carmen Iohannis

Playtech Playtech,
Cum s-a imbracat Viorica Dancila pentru intalnirea cu Papa Francisc. Diferenta dintre ea si Carmen Iohannis

Cum s-a imbracat Viorica Dancila pentru intalnirea cu Papa Francisc. Diferenta dintre ea si Carmen Iohannis, de aceasta data, n-a vrut sa iasa in evidenta. Ea a ales o tinuta simpla, relativ sobra si foarte decenta. Cum s-a imbracat Viorica Dancila pentru intalnirea cu Papa Francisc Viorica Dancila este renumita pentru tinutele sale decente, aproape [] . continuă pe Playtech

Cum s-a imbracat Viorica Dancila la intalnirea cu Papa Francisc si ce cadouri i-a oferit (VIDEO)

Viorica Dancila a avut si ea o intrevedere cu Papa Francisc, la Palatul Cotroceni. in cadrul intalnirii, premierul a multumit Suveranului Pontif pentru atentia generoasa pe care o acorda relatiilor cu.

Ce cadou a primit Viorica Dancila de la Papa Francisc. Nimeni nu se astepta la asta

Papa Francisc a inceput vineri o vizita apostolica in Romania, Bucurestiul constituind prima etapa a vizitei de trei zile a Suveranului Pontif in tara noastra. Viorica Dancila i-a oferit Papei Francisc un.

Papa Francisc in Romania. Ceasul unic pe care i l-a daruit Viorica Dancila FOTO-VIDEO

Papa Francisc in Romania. Sanctitatea Sa Papa Francisc s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila. Papa Francisc in Romania. Premierul Viorica Dancila i-a daruit Suveranului Pontif.

Papa Francisc in Romania. Ce cadouri i-a facut Viorica Dancila Papei Francisc - VIDEO

Papa Francisc in Romania. Sanctitatea Sa Papa Francisc s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila. Papa Francisc in Romania. Premierul Viorica Dancila i-a daruit Suveranului Pontif.

Papa Francisc, intalnire cu Viorica Dancila. Ce cadou i-a facut premierul

Papa Francisc a ajuns vineri dimineata in Romania, in cadrul unei vizite de trei zile. Suveranul Pontif a avut intalniri la Cotroceni atat cu presedintele Klaus Iohannis cat si cu premierul Viorica Dancila, care i-a facut cadou un ceas facut de un roman.

Bogdan Chirieac, reactia la intalnirea dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis: Presedintele face ceva normal, incearca sa coabiteze

Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis discuta la Palatul Cotroceni, pe fondul crizei remanierii, sa negocieze o solutie de compromis, au spus surse politice. Jurnalistul Bogdan Chirieac a precizat ca.

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

Viorica Dancila s-a intalnit cu Klaus Iohannis la Cotroceni / Cei doi au discutat despre rezultatele referendumului si situatia guvernarii -UPDATE

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit astazi, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis. intalnirea a fost confirmata de Administratia prezidentuiala care a precizat ca cei doi au discutat despre rezultatele referendumului si situatia guvernarii, ca urmare a schimbarilor atat de profunde care s-au produs dupa scrutinul de duminica.

VIORICA DANCILA: Guvernul nu a dat legi care sa afecteze justitia

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti seara, ca Guvernul sau nu a dat legi care sa afecteze justitia, ca nu a vrut sa dea OUG pe justitie pentru ca nu i s-a parut corect si a precizat ca nu a fost o impunere in a da aministia si gratierea si ca nu a avut niciodata pe birou un document in acest sens.

Viorica Dancila, despre motivul pentru care l-a refuzat pe Iohannis: Nu vreau sa iau decizii pripite

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat la inceputul sedintei de Guvern ce a discutat cu presedintele Klaus Iohannis in cadrul intalnirii neanuntate de la Cotroceni. As dori sa le multumesc tuturor r.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )