Libnet.ro
UNICEF

05:30

Papa Francisc se va intalni si cu Viorica Dancila, la Palatul Cotroceni. La ultima intrevedere, premierul i s-a adresat cu: Sfintia Voastra, I am very glad for this opportunity (VIDEO)

B1 B1,
Papa Francisc se va intalni si cu Viorica Dancila, la Palatul Cotroceni. La ultima intrevedere, premierul i s-a adresat cu: Sfintia Voastra, I am very glad for this opportunity (VIDEO)

Papa Francisc se va afla intr-o vizita istorica in Romania, in perioada 31 mai 2 iunie. in Bucuresti, Suveranul Pontif se va intalni cu mai multi oficiali romani, inclusiv cu premierul Viorica. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

Ce a discutat Klaus Iohannis cu Viorica Dancila la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu premierul Viorica Dancila, a confirmat Administratia Prezidentiala, precizand ca discutiile au vizat rezultatele referendumului si.

Dancila, la Palatul Cotroceni pentru o discutie cu Iohannis

Premierul Viorica Dancila a mers la Palatul Cotroceni pentru o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice, informeaza News. ro.

VIDEO Papa Francisc in Romania. Primele imagini cu papamobilul: o Dacia Duster modificata / Programul zilei

Papamobilul pentru vizita Sanctitatii sale Papa Francisc in Romania a fost conceput de uzina Dacia si SPP, in urma unei analize riguroase, informeaza reprezentantii SPP. Automobilul a fost deja vazut si agreat de Suveranul Pontif, echipa SPP fiind primita in aprilie, la Vatican, informeaza Mediafax. Potrivit programului, Sfantul Parinte pleaca de la Roma vineri, 31 mai a. c. , la ora 8. 10 de pe aeroportul Roma Fiumicino cu directia Bucuresti Otopeni, unde urmeaza sa ajunga la ora 11. Dupa primirea oficiala de la aeroport, Papa merge la Palatul Prezidential Cotroceni pentru ceremonia de bun venit, vizita la presedintele Romaniei si intalnirea cu premierul. Mesajul Papei Francisc, in ajunul vizitei in Romania: Rugati-va pentru mine! .

Papa Francisc in Romania, schimbari in program. Suveranul Pontif va fi intampinat de catre Klaus Iohannis la aeroport

Vineri, la sosirea in Romania, Papa Francisc va fi intampinat de catre presedintele Klaus Iohannis la Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11:25, urmand ca ceremonia oficiala de primire la Palatul Cotroceni sa aiba loc la ora 12:05, anunta Administratia Prezidentiala.

Viorica Dancila, discutii cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Viorica Dancila si presedintele Iohannis discuta la Palatul Cotroceni, pe fondul crizei remanierii, sa negocieze o solutie de compromis, au spus surse politice. Stire in curs.

Viorica Dancila, despre venirea Suveranului Pontif in Romania

Romania are privilegiul sa fie vizitata din nou de un Suveran Pontif, de data aceasta de Papa Francisc, la 20 de ani dupa vizita istorica a Papei Ioan Paul al II-lea, a declarat joi prim-ministrul Viorica.

Viorica Dancila s-a intalnit cu Klaus Iohannis la Cotroceni / Cei doi au discutat despre rezultatele referendumului si situatia guvernarii -UPDATE

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit astazi, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis. intalnirea a fost confirmata de Administratia prezidentuiala care a precizat ca cei doi au discutat despre rezultatele referendumului si situatia guvernarii, ca urmare a schimbarilor atat de profunde care s-au produs dupa scrutinul de duminica.

Bogdan Chirieac, reactia la intalnirea dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis: Presedintele face ceva normal, incearca sa coabiteze

Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis discuta la Palatul Cotroceni, pe fondul crizei remanierii, sa negocieze o solutie de compromis, au spus surse politice. Jurnalistul Bogdan Chirieac a precizat ca.

Papa Francisc se va intalni cu Patriarhul Daniel si va vizita Catedrala Nationala: Programul nu cuprinde insa oficierea unui serviciu liturgic comun, ci momente muzicale distincte si consecutive

Au mai ramas doar doua zile pana la vizita istorica a Papei Francisc in Romania. Potrivit programului oficial, Suveranul Pontif se va intalni, vineri, cu Patriarhul Daniel. Programul nu cuprinde insa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )