Libnet.ro
UNICEF

06:30

Papa Francisc intra la discutii cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni- LIVE TEXT si VIDEO

Antena3 Antena3,
Papa Francisc intra la discutii cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni- LIVE TEXT si VIDEO

Update:Suveranul Pontif a ajuns la Palatul Cotroceni. Papa Francisc este intampinat de Garda de Onoare. Update: Suveranul Pontif saluta miile de bucuresteni. Update:Papa saluta trecatorii de pe. continuă pe Antena3

Papa Francisc a plecat de la Palatul Cotroceni. Suveranul Pontif a salutat romanii prezenti in curtea Palatului - LIVE TEXT si VIDEO

Update:Suveranul Pontif a ajuns la Palatul Cotroceni. Papa Francisc este intampinat de Garda de Onoare. Update: Suveranul Pontif saluta miile de bucuresteni. Update:Papa saluta trecatorii de pe.

Ce cadouri a primit Papa Francisc de la presedinte Iohannis: Printre acestea, o minge cu autograful lui Hagi si o vasla ce a apartinut lui Ivan Pazaichin

Papa Francisc a ajuns, vineri, la Palatul Cotroceni, unde a fost intampinatd e Garda de Onoare, pe care a salutat-o in loimba romana. Capul Bisericii Catolice a primit din partea Presedintiei romane mai multe.

Papa Francisc, intampinat de Klaus si Carmen Iohannis la Palatul Cotroceni. Suveranul Pontif a salutat in limba romana garda de onoare (VIDEO, FOTO)

Vizita istorica a Papei Francisc in Romania a inceput vineri, in jurul pranzului. Suveranul Pontif a fost intampinat pe aeroport de presedintele Klaus Iohannis, de Prima Doamna, Carmen Iohannis, si de alte.

Viorica Dancila, discutii cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Viorica Dancila si presedintele Iohannis discuta la Palatul Cotroceni, pe fondul crizei remanierii, sa negocieze o solutie de compromis, au spus surse politice. Stire in curs.

PAPA FRANCISC: Ma bucur sa ma aflu in frumoasa dumneavoastra tara!

ACTUALIZARE Papa Francisc a precizat in dicursul sau sustinut la Palatul Cotroceni, ca atunci cand o societate se preocupa de soarta celor mai putin avantajati, abia atunci se poate numi o societate civila. ---- * ACTUALIZARE Primul mesaj al Papei in tara noastra ---- * ACTUALIZARE Klaus Iohannis, catre Papa Francisc: Bun venit in Romania! Klaus Iohannis si-a inceput discursul de la Palatul Cotroceni, urandu-i bun-venit Papei in tara noastra, exprimandu-si aprecierea fata de relatiile bilaterale dintre Romania si Sfantul Scaun. ---- *ACTUALIZARE Papa a salutat Garda de Onoare in limba romana: Buna ziua! Papei Francisc i-a fost prezentata echipa de la Cotroceni iar acum urmeaza sa tina un discurs. ----- *ACTUALIZARE Papa a ajuns la Cotroceni, intampinat de Garda de Onoare si a dat din nou mana cu Iohannis. ----- *ACTUALIZARE Iohannis catre presa: Bine ati venit la noi, este o zi foarte importanta pentru Romania. ----- *ACTUALIZARE Papa urmeaza sa ajunga la Cotroceni, delegatii de la Vatican au ajuns inainte. *ACTUALIZARE Papa a fost intampinat de Presedintele Iohannis si de Patriarhul Daniel pe aeroportul Otopeni iar acum se indreapta spre Palatul Cotroceni. ------ *ACTUALIZARE in tribuna din curtea Palatului Cotroceni, unde Papa va fi intampinat de garda de onoare, se afla 200 de elevi si studenti de la diverse scoli si universitati din Bucuresti. Dupa acest moment Papa se va retrage in palat unde va avea intalniri t and 234;te- and 224;-t and 234;te cu Klaus Iohannis de 15 minute si Viorica Dancila, 10 minute. Ulterior va avea loc receptia. ------- *ACTUALIZARE Papa a ajuns in Romania. ------ * ACTUALIZARE Papa Francisc se afla in drum spre Romania. Mii de oameni il asteapta pe aeroportul Otopeni. La 13:05 este programata intalnirea cu autoritatile statului, societatea civila si corpul diplomatic, in Sala Unirii de la Palatul Cotroceni. ------ Papa Francisc incepe astazi, la Bucuresti, vizita de trei zile in Romania. Sub motto-ul Sa mergem impreuna!, Sanctitatea Sa va vizita si Iasiul, Blajul, precum si sanctuarul marian de la Sumuleu-Ciuc. in Capitala si in tara au fost luate masuri speciale de securitate, mii de oameni fiind asteptati sa il intampine pe Sfantul Parinte, iar prima zi a calatoriei apostolice se va incheia in Piata Ateneului, unde vor avea loc mai multe momente artistice.

Cadoul IMPRESIONANT pe care l-a primit Klaus Iohannis de la Suveranul Pontif (FOTO)

Papa Francisc si Klaus Iohannis au sustinut, vineri, declaratii comune la Palatul Cotroceni. Ulterior, cei doi au avut o intalnire tete-a-tete si au facut si un schimb de cadouri. Suveranul Pontif i-a.

LIVE VIDEO TEXT Papa Francisc la Bucuresti. Suveranul Pontif, discurs la Palatul Cotroceni: E important sa recunoastem numerosii pasi inainte facuti de Romania, chiar cu mari dificultati / Mii de oameni s-au strans pe traseu si l-au aplaudat

Papa Francisc si-a inceput, vineri, prima zi a vizitei de trei zile in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. Suveranul Pontif a mers la Palatul Cotroceni, unde a spus, in discursul sau, ca, in pofida numeroaselor dificultati si lipsuri, in ultimii 30 de ani Romania a facut multi pasi inainte in cadrul proiectului democratic la care s-a angajat. De asemenea, el a avut un mesaj pentru romanii din diaspora si a adus un omagiu sacrificiilor facute de atatia fii si fiice ale Romaniei, care, cu cultura si patrimoniul lor, imbogatesc cultura altor tari. Papa Francisc s-a intalnit apoi cu Patriarhul Daniel si a transmis un apel la unitate: Dragi frati, sa mergem impreuna, spre lauda Preasfintei Treimi si spre beneficiul reciproc, pentru a-i ajuta pe fratii nostri sa-l vada pe Iisus. Reinnoiesc recunostinta mea si va asigur de afectiunea, prietenia si rugaciunea mea si a Bisericii Catolice. ---------------16:50 Papa Francisc a plecat cu o masina Logan de culoare albastra spre Catedrala Mantuirii Neamului16 07 Discursul Papei Francisc - apel la unitate16:05 VIDEO Discursul Patriarhului Daniel15. 45 Papa Francisc a ajuns la Palatul Patriarhal, fiind intampinat de Patriarhul Daniel. 35 Papa Francisc a plecat spre Patriarhie, unde va avea o intalnire cu Patriarhul Daniel.

Papa Francisc in Romania. Ce cadouri i-a facut Viorica Dancila Papei Francisc - VIDEO

Papa Francisc in Romania. Sanctitatea Sa Papa Francisc s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila. Papa Francisc in Romania. Premierul Viorica Dancila i-a daruit Suveranului Pontif.

Papa Francisc in Romania. Ceasul unic pe care i l-a daruit Viorica Dancila FOTO-VIDEO

Papa Francisc in Romania. Sanctitatea Sa Papa Francisc s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila. Papa Francisc in Romania. Premierul Viorica Dancila i-a daruit Suveranului Pontif.

Papa Francisc, primit de Klaus Iohannis, la Bucuresti: Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc (VIDEO)

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti putin dupa ora 11. 00 si a fost intampinat de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si de Prima Doamna, Carmen Iohannis. E o mare placere pentru noi sa va salutam.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )