Libnet.ro
UNICEF

19:00

Papa Francisc, pe jos pe strazile pustii ale Romei, pentru a se ruga pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Papa Francisc, pe jos pe strazile pustii ale Romei, pentru a se ruga pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus

Papa Francisc s-a aventurat, pe jos, pe strazile pustii ale Romei, pentru a se ruga la doua altare pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus, dupa ce Vaticanul a anuntat ca celebrarile liturgice din Saptamana Pastelui vor avea loc, in premiera, fara. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Papa Francis, pe jos pe strazile pustii ale Romei pentru a se ruga pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus

Papa Francisc s-a aventurat duminica, pe jos, pe strazile pustii ale Romei, pentru a se ruga la doua altare pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus, dupa ce Vaticanul a anuntat ca celebrarile liturgice din Saptamana Pastelui vor avea loc, in premiera, fara public, potrivit Reuters.

Papa Francisc merge pe strazile pustii ale Romei, in timp ce italienii s-au baricadat in locuinte

Papa Francisc a sfidat recomandarile guvernului italian si a mers pe jos pe strazile pustii ale Romei, pentru a se ruga la St Marcello al Corso pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus.

VIDEO Imagini emotionante cu Papa strabatand strazile pustii ale Romei, pentru a se ruga pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus

Papa Francisc s-a aventurat, duminica, pe jos, pe strazile pustii ale Romei, pentru a se ruga la doua altare pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus, dupa ce Vaticanul a anuntat ca celebrarile liturgice din Saptamana Pastelui vor avea loc, in premiera, fara public.

Cum explica Arhiepisopia Romano-catolica imaginile care il surprind pe Papa mergand pe strazile pustii ale Romei

Imaginile care il surprind pe Papa Francisc mergand pe strazile pustii ale Romei nu arata o plimbare, ci un pelerinaj, a explicat preotul Francisc Dobos, purtator de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-catolice din Bucuresti.

CORONAVIRUS |Papa Francisc, prima iesire publica de la izolare. S-a plimbat pe strazile pustii din Roma (FOTO)

Dupa ce, in contextul pandemiei de COVID-19, Papa Francisc a luat decizia fara precedent ca slujbele din Saptamana Sfanta, care vor precedaPastele catolic, sa se desfasoare fara prezenta publicului.

Decizie fara precedent. Toate slujbele tinute de Papa Francisc de Pasti vor avea loc fara public, din cauza pandemiei Covid-19

Toate slujbele pe care Papa Francisc le va tine de Pasti vor avea loc fara public, din cauza pandemiei de Covid-19, a anuntat Vaticanul duminica. Din cauza actualei urgente de sanatate internationale, toate sarbatorile liturgice din Saptamana Sfanta se vor desfasura fara prezenta fizica a credinciosilor, a scris intr-un comunicat de presa Prefectura Casei Pontificale.

Toate slujbele tinute de Papa Francisc de Paste vor avea loc fara public

Toate slujbele pe care Papa Francisc le va tine de Paste vor avea loc fara public, din cauza pandemiei de Covid-19, a anuntat Vaticanul duminica.

CORONAVIRUS |Masuri istorice la Vatican! Papa Francisc va oficia slujbele dinaintea Pastelui fara public

Papei Francisc a luat o decizie istorica, in contextul pandemiei de COVID-19. Slujbele din Saptamana Sfanta, care vor precedaPastele catolic, se vor desfasura fara public, potrivit reprezentantilor.

Papa Francisc, despre PANDEMIA DE CORONAVIRUS: Preotii trebuie sa fie in acest timp aproape de oameni

Din cauza pandemiei de coronavirus din Italia, Papa Franciscevita aparitiile publice si le vorbeste credinciosilor prin intermediul unor legaturi video. Vaticanul a explicat ca decizia a fost necesara.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )