Libnet.ro
UNICEF

10:45

Papa Francisc, in lupta cu cele 15 boli ale Curiei

România Liberă România Liberă,
Papa Francisc, in lupta cu cele 15 boli ale Curiei

Papa Francisc a prezentat, marti, in fata membrilor Curiei, o lista a pacatelor care ameninta administratia Sfantului Scaun, denuntand, printre altele, un Alzheimer spiritual, relateaza AFP. intr-un discurs de Craciun care arata intransigenta Suveranului Pontif, el a enumerat aproximativ 15 boli care ameninta Curia, condamnand, fara sa numeasca pe cineva in mod special, mondenitatea, hiperactivitatea, manipularea angajatilor, coruptia si decadenta moravurilor, rivalitatile, calomnia si dezbinarea. continuă pe România Liberă

Papa Francisc a prezentat o lista a pacatelor care ameninta administratia de la Vatican

Papa Francisc a prezentat, in fata membrilor Curiei, o lista a pacatelor care ameninta administratia de la Vatican. Printre acestea se numara Alzheimerul spiritual, relateaza IBTimes. in discursul de.

Papa Francisc reproseaza administratiei de la Vatican ca sufera de carierism si lacomie

Papa Francisc a adresat, astazi, un avertisment sever Curiei Romane guvernul Biserisii Catolice) cu ocazia reuniunii sale anuale de Craciun. Suveranul Pontif a reprosat administratia Vaticanului ca sufera de carierism, masinatiuni si lacomie, ceea ce constituie un Alzheimer spiritual.

Papa critica administratia de la Vatican ca sufera de 15 boli, printre care si Alzheimer spiritual si schizofrenie existentiala

Papa Francisc i-a acuzat pe episcopii si cardinalii din cadrul administratiei centrale de la Vatican, inainte de sarbatori, ca sufera de 15 boli, din cauza carierismului si lacomiei, scrie Reuters.

Schimbarea dietei, exercitiile fizice si mentale scad riscul de aparitei a unor boli ale creierului

Simple schimbari ale stilului de viata, precum adoptarea unei diete echilibrate, a unui program zilnic de exercitii fizice si jocuri sau a unor activitati care stimuleaza mintea, pot reduce semnificativ riscul de instalare a unei boli a creierului, cum este, de exemplu, dementa, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )