Libnet.ro
UNICEF

14:00

Papa Francisc a prezentat o lista a pacatelor care ameninta administratia de la Vatican

B1 B1,
Papa Francisc a prezentat o lista a pacatelor care ameninta administratia de la Vatican

Papa Francisc a prezentat, in fata membrilor Curiei, o lista a pacatelor care ameninta administratia de la Vatican. Printre acestea se numara Alzheimerul spiritual, relateaza IBTimes. in discursul de. continuă pe B1

Papa Francisc, in lupta cu cele 15 boli ale Curiei

Papa Francisc a prezentat, marti, in fata membrilor Curiei, o lista a pacatelor care ameninta administratia Sfantului Scaun, denuntand, printre altele, un Alzheimer spiritual, relateaza AFP. intr-un discurs de Craciun care arata intransigenta Suveranului Pontif, el a enumerat aproximativ 15 boli care ameninta Curia, condamnand, fara sa numeasca pe cineva in mod special, mondenitatea, hiperactivitatea, manipularea angajatilor, coruptia si decadenta moravurilor, rivalitatile, calomnia si dezbinarea.

Papa Francisc reproseaza administratiei de la Vatican ca sufera de carierism si lacomie

Papa Francisc a adresat, astazi, un avertisment sever Curiei Romane guvernul Biserisii Catolice) cu ocazia reuniunii sale anuale de Craciun. Suveranul Pontif a reprosat administratia Vaticanului ca sufera de carierism, masinatiuni si lacomie, ceea ce constituie un Alzheimer spiritual.

Obama: SUA analizeaza posibilitatea de a reintroduce Coreea de Nord pe lista statelor care sustin terorismul

Barack Obama anuntat ca Statele Unite vor analiza posibilitatea de a reintroduce Coreea de Nord pe lista statelor care sustin terorismul, dupa piratarea Sony Picture, despre care Washingtonul afirma ca a fost.

SUA ar putea reintroduce Coreea de Nord pe lista statelor care sustin terorismul, dupa piratarea Sony Pictures (VIDEO)

Statele Unite iau in calcul posibilitatea de a reintroduce Coreea de Nord pe lista statelor care sustin terorismul, a anuntat Barack Obama intr-un interviu, informeaza AFP. Declaratia vine dupa piratarea Sony.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )