Libnet.ro
UNICEF

14:00

Papa Francisc, asteptat la Cotroceni de GARDA DE ONOARE, oficiali de la Vatican si Comitetul de primire al Administratiei Przidentiale (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Papa Francisc, asteptat la Cotroceni de GARDA DE ONOARE, oficiali de la Vatican si Comitetul de primire al Administratiei Przidentiale (FOTO, VIDEO)

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti. Suveranul Pontif a fost intampinat la Aeroportul Otopeni de presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis. Ulterior, delegatia oficiala a pornit spre. continuă pe B1

Unde locuieste Papa Francisc. Nu la Palatul de la Vatican! Iata cum arata o zi din viata celui mai iubit suveran pontif

Te-ai intrebat vreodata unde locuieste Papa Francisc? Se pare ca nu la Palatul Apostolic, asa cum este traditia de sute de ani. Suveranul Pontif are un stil de viata modest, in ciuda faptului ca este considerat un lider spiritual la nivel mondial de catre catolici. Pe numele sau real, Jorge Bergoglio, se pare ca acesta [] .

Papa Francisc, vizita istorica in Romania. Avionul in care se afla Suveranul Pontif a aterizat la Bucuresti (VIDEO)

UPDATE: Avionul in care se afla Papa Francisc a aterizat la Bucuresti, pe Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11. Adunity_86945 UPDATE: Papa Francisc, asteptat de sute de mii de oameni, este.

Papa Francisc, vizita istorica in Romania. Pregatiri intense in Capitala, pentru primirea Suveranului Pontif (VIDEO)

UPDATE: Papa Francisc, asteptat de sute de mii de oameni, este in drum spre Romania. Avionul care-l va aduce la Bucuresti a intrat in spatiul aerian al tarii noastre si va ateriza pe Aeroportul.

PAPA FRANCISC: Ma bucur sa ma aflu in frumoasa dumneavoastra tara!

ACTUALIZARE Papa Francisc a precizat in dicursul sau sustinut la Palatul Cotroceni, ca atunci cand o societate se preocupa de soarta celor mai putin avantajati, abia atunci se poate numi o societate civila. ---- * ACTUALIZARE Primul mesaj al Papei in tara noastra ---- * ACTUALIZARE Klaus Iohannis, catre Papa Francisc: Bun venit in Romania! Klaus Iohannis si-a inceput discursul de la Palatul Cotroceni, urandu-i bun-venit Papei in tara noastra, exprimandu-si aprecierea fata de relatiile bilaterale dintre Romania si Sfantul Scaun. ---- *ACTUALIZARE Papa a salutat Garda de Onoare in limba romana: Buna ziua! Papei Francisc i-a fost prezentata echipa de la Cotroceni iar acum urmeaza sa tina un discurs. ----- *ACTUALIZARE Papa a ajuns la Cotroceni, intampinat de Garda de Onoare si a dat din nou mana cu Iohannis. ----- *ACTUALIZARE Iohannis catre presa: Bine ati venit la noi, este o zi foarte importanta pentru Romania. ----- *ACTUALIZARE Papa urmeaza sa ajunga la Cotroceni, delegatii de la Vatican au ajuns inainte. *ACTUALIZARE Papa a fost intampinat de Presedintele Iohannis si de Patriarhul Daniel pe aeroportul Otopeni iar acum se indreapta spre Palatul Cotroceni. ------ *ACTUALIZARE in tribuna din curtea Palatului Cotroceni, unde Papa va fi intampinat de garda de onoare, se afla 200 de elevi si studenti de la diverse scoli si universitati din Bucuresti. Dupa acest moment Papa se va retrage in palat unde va avea intalniri t and 234;te- and 224;-t and 234;te cu Klaus Iohannis de 15 minute si Viorica Dancila, 10 minute. Ulterior va avea loc receptia. ------- *ACTUALIZARE Papa a ajuns in Romania. ------ * ACTUALIZARE Papa Francisc se afla in drum spre Romania. Mii de oameni il asteapta pe aeroportul Otopeni. La 13:05 este programata intalnirea cu autoritatile statului, societatea civila si corpul diplomatic, in Sala Unirii de la Palatul Cotroceni. ------ Papa Francisc incepe astazi, la Bucuresti, vizita de trei zile in Romania. Sub motto-ul Sa mergem impreuna!, Sanctitatea Sa va vizita si Iasiul, Blajul, precum si sanctuarul marian de la Sumuleu-Ciuc. in Capitala si in tara au fost luate masuri speciale de securitate, mii de oameni fiind asteptati sa il intampine pe Sfantul Parinte, iar prima zi a calatoriei apostolice se va incheia in Piata Ateneului, unde vor avea loc mai multe momente artistice.

LIVE VIDEO Papa Francisc a ajuns la Bucuresti. Suveranul Pontif a fost primit la Palatul Cotroceni si a salutat garda de onoare in limba romana / Mii de oameni s-au strans pe traseu si l-au aplaudat UPDATE

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti, fiind asteptat la Aeroportul Henri Coanda de presedintele Klaus Iohannis si de sotia acestuia. La aeroport au venit si sute de oameni, care au scandat numele Papei si au aplaudat, inca din momentul in care acesta a coborat din avion. De la aeroport, Suveranul Pontif a mers la Palatul Cotroceni, unde a fost asteptat cu onoruri militare. Mii de oameni s-au aflat pe traseul parcurs de Papa de la aeroport la Cotroceni si l-au aplaudat si au facut fotografii. Papa face o vizita istorica in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. 25 La ceremonia de la Cotroceni, Suveranul Pontif a salutat garda de onoare in limba romana: Buna ziua. 20 Papa Francisc a ajuns la Palatul Cotroceni11:53 Suveranul Pontif a sarutat crucea de la gatul iPS Nifon, arhiepiscopul Targovistei. 47 Papa Francisc se indeapta spre Palatul Cotroceni, intr-o Dacie Logan. Mii de oameni sunt pe traseu11. 44 Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc, i-a spus presedintele Papei Francisc.

LIVE VIDEO Papa Francisc si-a inceput vizita la Bucuresti. Suveranul Pontif, discurs la Palatul Cotroceni: E important sa recunoastem numerosii pasi inainte facuti de Romania, chiar cu mari dificultati / Mii de oameni s-au strans pe traseu si l-au aplaud

Papa Francisc si-a inceput vineri vizita la Bucuresti, fiind asteptat la Aeroportul Henri Coanda de presedintele Klaus Iohannis si de sotia acestuia. La aeroport au venit si sute de oameni, care au scandat numele Papei si au aplaudat, inca din momentul in care acesta a coborat din avion. De la aeroport, Suveranul Pontif a mers la Palatul Cotroceni, unde a fost asteptat cu onoruri militare. Mii de oameni s-au aflat pe traseul parcurs de Papa de la aeroport la Cotroceni si l-au aplaudat si au facut fotografii. Papa face o vizita istorica in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. 25 La ceremonia de la Cotroceni, Suveranul Pontif a salutat garda de onoare in limba romana: Buna ziua. 20 Papa Francisc a ajuns la Palatul Cotroceni11:53 Suveranul Pontif a sarutat crucea de la gatul iPS Nifon, arhiepiscopul Targovistei. 47 Papa Francisc se indeapta spre Palatul Cotroceni, intr-o Dacie Logan. Mii de oameni sunt pe traseu11. 44 Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc, i-a spus presedintele Papei Francisc.

VIDEO LIVE TEXT Papa Francisc si-a inceput vizita la Bucuresti. Suveranul Pontif, discurs la Palatul Cotroceni: E important sa recunoastem numerosii pasi inainte facuti de Romania, chiar cu mari dificultati / Mii de oameni s-au strans pe traseu si l-au a

Papa Francisc si-a inceput, vineri, prima zi a vizitei de trei zile in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. De la aeroport, Suveranul Pontif a mers la Palatul Cotroceni, unde a spus, in discursul sau, ca in pofida numeroaselor dificultati si lipsuri, in ultimii 30 de ani Romania a facut multi pasi inainte in cadrul proiectului democratic la care s-a angajat. De asemenea, el a avut un mesaj pentru romanii din diaspora, spunand ca aduce un omagiu sacrificiilor facute de atatia fii si fiice ale Romaniei, care, cu cultura si patromoniul lor imbogatesc cultura altor tari. Pe traseul Papei s-au adunat mii de oameni, iar la plecarea de la Cotroceni Suveranul Pontif s-a oprit pentru a saluta multimea, care l-a aplaudat si i-a scandat numele. 40 La plecarea de la Cotroceni, Papa a coborat din masina pentru a saluta multimea adunata la poarta palatului13. 22 in discursul de la Palatul Cotroceni, Papa Francisc aduce un omagiu sacrificiului fiilor si fiicelor Romaniei care au plecat din tara13. 10 Presedintele Iohannis a spus, in discursul adresat in fata Papei, ca in urma cu mai putin de o saptamana destinul european a fost confirmat cu forta de romanii din tara si strainatate, iar diplomatia pontificala continua sa reprezinte un factor pacificator. 25 La ceremonia de la Cotroceni, Suveranul Pontif a salutat garda de onoare in limba romana: Buna ziua. 20 Papa Francisc a ajuns la Palatul Cotroceni11:53 Suveranul Pontif a sarutat crucea de la gatul iPS Nifon, arhiepiscopul Targovistei. 47 Papa Francisc se indeapta spre Palatul Cotroceni, intr-o Dacie Logan. Mii de oameni sunt pe traseu11. 44 Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc, i-a spus presedintele Papei Francisc.

LIVE VIDEO LIVE TEXT Papa Francisc si-a inceput vizita la Bucuresti. Suveranul Pontif, discurs la Palatul Cotroceni: E important sa recunoastem numerosii pasi inainte facuti de Romania, chiar cu mari dificultati / Mii de oameni s-au strans pe traseu si l

Papa Francisc si-a inceput, vineri, prima zi a vizitei de trei zile in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. De la aeroport, Suveranul Pontif a mers la Palatul Cotroceni, unde a spus, in discursul sau, ca in pofida numeroaselor dificultati si lipsuri, in ultimii 30 de ani Romania a facut multi pasi inainte in cadrul proiectului democratic la care s-a angajat. De asemenea, el a avut un mesaj pentru romanii din diaspora, spunand ca aduce un omagiu sacrificiilor facute de atatia fii si fiice ale Romaniei, care, cu cultura si patromoniul lor imbogatesc cultura altor tari. Pe traseul Papei s-au adunat mii de oameni, iar la plecarea de la Cotroceni Suveranul Pontif s-a oprit pentru a saluta multimea, care l-a aplaudat si i-a scandat numele. 45 Papa Francisc a ajuns la Palatul Patriarhal, fiind intampinat de Patriarhul Daniel. 35 Papa Francisc a plecat spre Patriarhie, unde va avea o intalnire cu Patriarhul Daniel. 40 La plecarea de la Cotroceni, Papa a coborat din masina pentru a saluta multimea adunata la poarta palatului13. 22 in discursul de la Palatul Cotroceni, Papa Francisc aduce un omagiu sacrificiului fiilor si fiicelor Romaniei care au plecat din tara13. 10 Presedintele Iohannis a spus, in discursul adresat in fata Papei, ca in urma cu mai putin de o saptamana destinul european a fost confirmat cu forta de romanii din tara si strainatate, iar diplomatia pontificala continua sa reprezinte un factor pacificator. 25 La ceremonia de la Cotroceni, Suveranul Pontif a salutat garda de onoare in limba romana: Buna ziua.

Papa Francisc intra la discutii cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni- LIVE TEXT si VIDEO

Update:Suveranul Pontif a ajuns la Palatul Cotroceni. Papa Francisc este intampinat de Garda de Onoare. Update: Suveranul Pontif saluta miile de bucuresteni. Update:Papa saluta trecatorii de pe.

Papa Francisc a plecat de la Palatul Cotroceni. Suveranul Pontif a salutat romanii prezenti in curtea Palatului - LIVE TEXT si VIDEO

Update:Suveranul Pontif a ajuns la Palatul Cotroceni. Papa Francisc este intampinat de Garda de Onoare. Update: Suveranul Pontif saluta miile de bucuresteni. Update:Papa saluta trecatorii de pe.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )