Libnet.ro
UNICEF

01:05

Papa Francisc in Romania. Programul Suveranului Pontif a fost modificat din cauza conditiilor meteo

Antena3 Antena3,
Papa Francisc in Romania. Programul Suveranului Pontif a fost modificat din cauza conditiilor meteo

Papa Francisc in Romania. Aeronava care il va transporta pe Papa Francisc sambata dimineata, in drumul sau catre Miercurea Ciuc, va ateriza la Targu Mures din cauza conditiilor meteo nefavorabile, si nu. continuă pe Antena3

LIVE BLOG Papa Francisc, in Romania: programul zilei de vineri. Avionul in care se afla Suveranul Pontif a decolat spre Romania

Papa Francisc soseste, vineri, in Romania, la Bucuresti, urmand sa fie intampinat de catre presedintele Klaus Iohannis la Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11:25. Ceremonia oficiala de primire a Santitatii Sale va avea loc la Palatul Cotroceni, la ora 12:05.

Papa Francisc, in Romania: programul zilei de vineri, pe care Sfantul Parinte o va petrece in Bucuresti

Papa Francisc soseste, vineri, in Romania, la Bucuresti, urmand sa fie intampinat de catre presedintele Klaus Iohannis la Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11:25. Ceremonia oficiala de primire a Santitatii Sale va avea loc la Palatul Cotroceni, la ora 12:05.

Aeronava care il transporta pe Papa Francisc nu mai merge la Bacau. Va ateriza la Targu Mures

Programul Suveranului Pontif a fost modificat, din cauza conditiilor meteo, astfel ca aeronava care il va transporta pe Papa Francisc va ateriza la Targu Mures, in loc de Bacau, asa cum era programat pentru a doua zi a vizitei sale in Romania, relateaza Mediafax.

Papa Francisc incepe vizita istorica in Romania. Avionul Suveranului Pontif a ajuns deasupra Romaniei LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE: Avionul in care se afla Papa Francisc a ajuns la granitia dintre Bulgaria si Romania. Update:Foarte multi romani se afla in asteptarea Suveranului Pontif, pe Aeroportul Otopeni. Zeci de copii.

Papa Francisc incepe vizita istorica in Romania. Avionul Suveranului Pontif a decolat de la Roma. Primele imagini din avion LIVE TEXT si VIDEO

Update:Avionul care il va aduce pe Papa Francisc in Romania, a decolat de pe aeroportul din Roma, la ora locala a Romaniei 9:05. Update:Suveranul Pontif s-a imbarcat in avionul care il va aduce in.

Papa Francisc in Romania, schimbari in program. Suveranul Pontif va fi intampinat de catre Klaus Iohannis la aeroport

Vineri, la sosirea in Romania, Papa Francisc va fi intampinat de catre presedintele Klaus Iohannis la Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11:25, urmand ca ceremonia oficiala de primire la Palatul Cotroceni sa aiba loc la ora 12:05, anunta Administratia Prezidentiala.

Papa Francisc in Romania. Cum arata papamobilul facut de Dacia pentru Suveranul Pontif (VIDEO)

Papa Francisc va vizita Bucurestiul si mai multe orase din Romania cu celebrul Papamobil. Aceasta este denumirea generica atribuita, neoficial, tuturor masinilor in care liderul spiritual al Bisericii Catolice ap.

AFP: Papa Francisc, in Romania pentru a consolida dialogul cu ortodocsii si a sustine minoritatile religioase si etnice

Papa Francisc a sosit vineri in Romania, intr-o vizita de trei zile menita sa consolideze dialogul cu Biserica Ortodoxa majoritara si sa sustina minoritatile - atat religioase, cat si etnice, relateaza AFP.

FOTO Primele imagini din avionul care il aduce pe Papa Francisc in Romania

Au aparut primele imagini din avionul in care se afla Papa Francisc, care viziteaza Romania in perioada 31 mai si 2 iunie.

LIVE VIDEO Papa Francisc a ajuns la Bucuresti. Suveranul Pontif a fost primit la Palatul Cotroceni si a salutat garda de onoare in limba romana / Mii de oameni s-au strans pe traseu si l-au aplaudat UPDATE

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti, fiind asteptat la Aeroportul Henri Coanda de presedintele Klaus Iohannis si de sotia acestuia. La aeroport au venit si sute de oameni, care au scandat numele Papei si au aplaudat, inca din momentul in care acesta a coborat din avion. De la aeroport, Suveranul Pontif a mers la Palatul Cotroceni, unde a fost asteptat cu onoruri militare. Mii de oameni s-au aflat pe traseul parcurs de Papa de la aeroport la Cotroceni si l-au aplaudat si au facut fotografii. Papa face o vizita istorica in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. 25 La ceremonia de la Cotroceni, Suveranul Pontif a salutat garda de onoare in limba romana: Buna ziua. 20 Papa Francisc a ajuns la Palatul Cotroceni11:53 Suveranul Pontif a sarutat crucea de la gatul iPS Nifon, arhiepiscopul Targovistei. 47 Papa Francisc se indeapta spre Palatul Cotroceni, intr-o Dacie Logan. Mii de oameni sunt pe traseu11. 44 Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc, i-a spus presedintele Papei Francisc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )