Libnet.ro
UNICEF

19:00

Papa Francisc, rugaciune speciala, vineri seara, pentru toti cei afectati de coronavirus. Sfantul Parinte va imparti binecuvantarea Urbi et Orbi - VIDEO

Antena3 Antena3,
Papa Francisc, rugaciune speciala, vineri seara, pentru toti cei afectati de coronavirus. Sfantul Parinte va imparti binecuvantarea Urbi et Orbi - VIDEO

Papa Francisc a prezidat la Vatican, vineri seara, un moment special de rugaciune, pentru toti cei afectati de pandemia de coronavirus. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Moment istoric: Papa Francisc, rugaciune in fata unei piete goale (VIDEO)

Moment istoric la Vatican, unde, Papa Francisc s-a rugat, vineri seara, in fata unei piete goale in contextul pandemiei de coronavirus. Papa Francisc a rostit Urbi et Orbi, pentru ca Pamantul sa fie aparat.

VIDEO Papa Francisc a facut apel la reconectarea cu credinta, in fata pandemiei cu coronavirus

Pentru prima oara in istorie, singur in piata goala a Bisericii Sf Petru, Papa Francisc a prezidat vineri o rugaciune in fata pandemiei, facand apel la lumea speriata si pierduta sa isi revizuiasca prioritatile si sa se reconecteze cu credinta, relateaza AFP.

Imagine istorica. Papa Francisc s-a rugat in fata unei piete golite de coronavirus: Am crezut ca vom ramane sanatosi intr-o lume bolnava

Un moment impresionat a avut loc la Vatican vineri seara, candPapa Francisc s-a rugat pe esplanada Bazilicii Sf. Petru, cu piata goala: Suvernaul i-a binecuvantat pe oamenii de pretutindeni, in contextul pandemiei de coronavirus.

Papa Francisc a trecut la mitra cu viziera si filtru microbacterian, pentru a se feri de Covid-19!

Papa Francisc a inceput sa poarte, in public, adica in prezenta anturajului de consilieri si functio.

BNR, decizie fara precedent pentru toti cei cu carduri bancare si cont la banca

Comitetul de Supraveghere al BNR s-a intrunit in sedinta de urgenta. Institutia a luat o decizie pentru toti cei cu carduri bancare si cont bancar. Toti creditorii vor fi informati de noile masuri prin scrisori de informare. BNR, decizie pentru toti cei cu carduri bancare si cont bancar Potrivit unui comunicat transmis de Banca Nationala .

Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii

Ludivic Orban si Nelu Tataru au sustinut astazi o conferinta de presa. Prim-ministrul Ludovic Orban a ajuns la Ministerul Sanatatii pentru intalnire de lucru cu Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii, dupa ce Victor Costache a demisionat din functie. Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii La iesire, Ludovic Orban .

BOGDAN CHIRITOIU, CONSILIUL CONCURENTEI: Pretul gazelor ar trebui sa scada pentru toti consumatorii, de la 1 iulie

Pretul gazelor ar trebui sa scada pentru toti consumatorii, de la 1 iulie, cand piata gazelor va fi complet liberalizata, a declarat Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, citat de Agerpres.

Mesajul Iuliei Vantur din India. Ce a transmis fosta vedeta PRO TV pentru toti cei de acasa

Iulia Vantur se afla inca in India. Frumoasa vedeta a postat pe Instagram un mesaj plin de emotie si de inspiratie. Fosta vedeta Pro TV pare ca e fericita, iar razele soarelui ii mangaie fata, asa cum reiese din imaginea sugestiva de mai jos. Mesajul Iuliei Vantur din India Traieste-ti viata ca un fluture, ia .

Andra, mesaj pentru toti romanii. Nimic nu mai e la fel!

Mesaj emotionant postat de Andra pe pagina sa de Instagram. indragita artista a transmis un mesaj tuturor romanilor pe care ii indeamna sa ramana in case, pentru a-i proteja pe cei dragi. Postarea sa a strans aproape 100 de mii de aprecieri si sute de mesaje de la fani. Andra: Fiti puternici, dragii mei. Pentru .

Raed Arafat, anunt pentru toti romanii, cu cateva ore inainte de carantina totala

Ministrul de Interne, Marcel Vela, alaturi de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu vor sustine o declaratie de presa, marti, la ora 22:00, la sediu MAI. Cei trei oficiali vor prezenta noua Ordonanta Militara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vor fi introduse noi restrictii pentru cetateni. Raed Arafat, anunt pentru .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )