Libnet.ro
UNICEF

22:16

Papa Francisc. Totul despre conspiratiile in care este bagat. BONUS: De ce acest om se plimba prin lume, adica si prin Romania, incepand de maine?

Hotnews Hotnews,
 Papa Francisc. Totul despre conspiratiile in care este bagat. BONUS: De ce acest om se plimba prin lume, adica si prin Romania, incepand de maine?

Papa este om. Poate chiar primul om ca importanta de pe planeta. Papa umbla prin lume ca sa dea papa spirituala. Adica, pe locul pe unde umbla se face o gaura in cer prin care macar o clipa tot prostul vede conspiratii, precum Credinta, Adevarul, Dreptatea. Da, acestea exista. Adica, Papa il plimba pe Dumnezeu prin lume ca sa ne faca de ras, sa ne arate cat de mici dumnezei suntem. Papa il plimba pe Dumnezeu prin lume ca sa ne simtim in starea Lui, de gratie. Echilibrat, impartasind, ingaduind. continuă pe Hotnews

Vedeta din Romania care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti. Este de la PRO TV

Vedeta care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti este una dintre putinii oameni privilegiati sa stea alaturi de Suveranul Pontif atat de aproape. Selectia a fost foarte riguroasa pentru ca este nevoie de securitate sporita. Papa Francisc va sosi in Romania pe 31 mai si va face o vizita prin anumite [] .

Rugaciunea pe care Papa Francisc o rosteste in fiecare seara. Versurile sunt emotionante

Papa Francisc a vorbit in repetate randuri despre puterea rugaciunii si i-a invatat pe oameni sa se roage. Rugaciunea pe care Papa Francisc o rosteste in fiecare seara este calea de comunicare pe care Suveranul pontif isi inalta sufletul catre Dumnezeu pentru a primi Lumina. Rugaciunea pe care Papa Francisc o rosteste in fiecare seara [] .

Papa Francisc in Romania. Tu stii care este numele lui real?

Papa Francisc nascut Jorge Mario Bergoglio, n. 17 decembrie 1936, Argentina) este al 266-lea episcop al Romei si papa al Bisericii Catolice, ales la 13 martie 2013 de catre conclavul cardinalilor. Din 1998 a.

VIDEO Papa Francisc in Romania. Primele imagini cu papamobilul: o Dacia Duster modificata / Programul zilei

Papamobilul pentru vizita Sanctitatii sale Papa Francisc in Romania a fost conceput de uzina Dacia si SPP, in urma unei analize riguroase, informeaza reprezentantii SPP. Automobilul a fost deja vazut si agreat de Suveranul Pontif, echipa SPP fiind primita in aprilie, la Vatican, informeaza Mediafax. Potrivit programului, Sfantul Parinte pleaca de la Roma vineri, 31 mai a. c. , la ora 8. 10 de pe aeroportul Roma Fiumicino cu directia Bucuresti Otopeni, unde urmeaza sa ajunga la ora 11. Dupa primirea oficiala de la aeroport, Papa merge la Palatul Prezidential Cotroceni pentru ceremonia de bun venit, vizita la presedintele Romaniei si intalnirea cu premierul. Mesajul Papei Francisc, in ajunul vizitei in Romania: Rugati-va pentru mine! .

Papa Francisc in Romania. Primele imagini cu papamobilul: o Dacia Duster modificata

Papamobilul pentru vizita Sanctitatii sale Papa Francisc in Romania a fost conceput de uzina Dacia si SPP, in urma unei analize riguroase, informeaza reprezentantii SPP. Automobilul a fost deja vazut si agreat de Suveranul Pontif, echipa SPP fiind primita in aprilie, la Vatican, informeaza Mediafax.

VIDEO Papa Francisc in Romania. Primele imagini cu papamobilul: o Dacia Duster modificata

Papamobilul pentru vizita Sanctitatii sale Papa Francisc in Romania a fost conceput de uzina Dacia si SPP, in urma unei analize riguroase, informeaza reprezentantii SPP. Automobilul a fost deja vazut si agreat de Suveranul Pontif, echipa SPP fiind primita in aprilie, la Vatican, informeaza Mediafax.

Cine sunt cei sapte episcopi greco-catolici pe care Papa Francisc ii va beatifica la Blaj

Papa Francisc are o misiune importanta de indeplinit cand va veni in Romania. El trebuie sa beatifice sapte episcopi greco-catolici romani care si-au dat viata in numele credintei, in primii ani ai comunismului. Cine sunt cei sapte episcopi greco-catolici pe care Papa Francisc ii va beatifica Vizita Papei Francisc in Romania are o puternica incarcatura [] .

Papa Francisc vine in Romania. incepe vineri o vizita apostolica de trei zile

PAPA FRANCISC in Romania. Papa Francisc incepe vineri o vizita apostolica de trei zile in Romania, Sanctitatea Sa fiind asteptat de autoritati, ierarhi si pelerini la Bucuresti, Sumuleu-Ciuc, Iasi si.

De unde vine numele Papa Francisc? Ce inseamna aceasta titulatura

Numele Papa Francisc are o semnificatie speciala si reflecta rolul si obiectivele pe care le are actualul Suveran Pontif in lume. Cu toate ca are origini argentiniene, el si-a ales un nume european, in memoria unuia dintre cei mai cunoscuti sfinti catolici. in urma cu sase ani, in luna martie, pe cosul Capelei Sixtine din [] .

VIDEO Papa Francisc, mesaj pentru romani inaintea vizitei istorice: Vin intr-o tara frumoasa si primitoare, ca pelerin si frate

Papa Francisc a transmis, cu cateva zile inainte de vizita istorica pe care o va efectua in tara noastra, un mesaj pentru romani, in care multumeste pentru invitatie si isi exprima bucuria intalnirii cu oficialitatile si credinciosii. Mesajul Suveranului Pontif a fost difuzat de TVR, care puncteaza ca e o traditie ca Papa sa adreseze un mesaj poporului pe care urmeaza sa-l viziteze.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.211 seconds )