Libnet.ro
UNICEF

01:05

Papa in Romania. Discursul integral al Papei Francisc la intalnirea cu Patriarhul Daniel - Am venit ca frate pelerin

Antena3 Antena3,
Papa in Romania. Discursul integral al Papei Francisc la intalnirea cu Patriarhul Daniel - Am venit ca frate pelerin

Papa Francisc a afirmat, vineri, la Palatul Patriarhal, ca a venit ca frate pelerin. Suveranul Pontif a amintit de vizita in Romania a Papei Ioan Paul al II-lea in. continuă pe Antena3

Primele imagini de la intalnirea Papei Francisc cu Patriarhul Daniel - GALERIE FOTO si VIDEO

Papa Francisc in Romania. Papa Francisc a sosit pe Dealul Patriarhiei vineri, 31 mai 2019, cu putin inainte de ora 16:00. Papa Francisc in Romania. Conducatorul Bisericii Romano-Catolice a fost intampinat.

Liderii OPOZITIEI, la Catedrala Mantuirii Neamului. Eugen Tomac (PMP): in asteptarea Papei Francisc (FOTO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a mers, vineri, la Catedrala Mantuirii Neamului, pentru a lua parte la intalnirea istorica dintre Papa Francisc si Patriarhul Daniel. Europarlamentarul PMP a imortalizat momentul.

Live VIDEO vizita Papei Francisc in Romania. Urmareste online evenimentul

Papa Francisc va efectua o vizita simbolica in Romania in perioada 31 mai-2 iunie. Suveranul Pontif ajunge in Bucuresti vineri, la orele diminetii, dupa care are un program extrem de incarcat. Capul Bisericii Catolice va merge la Iasi, Sumuleu Ciuc si Blaj si va oficia mai multe slujbe religioase in tara noastra. Papa Francisc vine [] .

Top 5 beneficii pe care le au romanii, dupa vizita Papei Francisc in Romania

Azi Papa Francisc isi incepe calatoria apostolica in Romania care va dura pana in data de 2 iunie 2019, raspunzand astfel invitatiei autoritatilor Statului roman si a Bisericii Catolice din Romania. Sunt multe voci care vorbesc despre faptul ca Papa ar trebui primit cu raceala asa cum s-a intamplat si in Bulgaria, insa unii nu [] .

Declaratia Papei Francisc despre educatia sexuala in scoli: Sexul e un dar de la Dumnezeu, nu un monstru

Papa Francisc se afla, vreme de trei zile, in Romania, unde urmeaza sa aiba mai multe intalniri in Bucuresti, Iasi, Sumuleu Ciuc si Blaj. De-a lungul timpului, Suveranul Pontif a transmis mai multe mesaje de pace si toleranta, aducand un suflu nou unei Biserici care incearca sa arate ca are viziuni progresiste. Papa Francisc este [] .

Programul vizitei Papei Francisc in Romania. Trei zile de istorie

PROGRAM VIZITA PAPA FRANCISC in ROMANIA. Calatoria apostolica a papei Francisc in Romania se va desfasura pe parcursul a trei zile, in perioada 31 mai-2 iunie 2019, informeazacatholica. ro. Sosirea.

Mesajul Papei Francisc inainte de vizita in Romania. Ce spune despre tara noastra

Papa Francisc a transmis un mesaj inainte de vizita in Romania. Suveranul pontif le-a multumit celor care fac pregatirile inainte de sosirea sa la Bucuresti si a vorbit despre legaturile de credinta care ne unesc. Mesajul Papei Francisc pentru romani Dragi frati si surori din Romania! Mai sunt doar cateva zile pana la calatoria care [] .

10 motive sa urmaresti la TVR vizita Papei Francisc in Romania

In calitate de broadcaster oficial - producator exclusiv al continutului audio-video al tuturor evenimentelor si ceremoniilor prilejuite de vizita in Romania a Sanctitatii Sale Papa Francisc - TVR ofera cea mai ampla transmisie in direct din istoria televiziunii in Romania, urmarind indeaproape toate cele 12 locuri ale vizitei Suveranului Pontif.

ULTIMA ORA! Prognoza METEO pentru vineri, ziua sosirii Papei Francisc in Romania. Zecile de mii de pelerini care il vor astepta pe Suveranul Pontif sa fie pregatiti de FURTUNI PUTERNICE

Mai sunt doar trei zile pana la vizita istorica a Papei Francisc in Romania. Meteorologii nu au insa vesti bune pentru pelerinii care doresc sa-l intalneasca pe Suveranul Pontif. Vineri, Papa Francisc va.

Restrictii de trafic in Bucuresti cu ocazia vizitei Papei Francisc: ce zone trebuie sa eviti

Papa Francisc ajunge joi, 30 mai, in Romania, in prima sa vizita la Bucuresti. Brigada Rutiera anunta ca, pentru buna desfasurare a evenimentelor, vor fi impuse mai multe restrictii de circulatie. Primaria Municipiului Bucuresti a dispus o serie de masuri menite sa vina in sprijinul cetatenilor care vor participa la momentele publice in care va [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )