Libnet.ro
UNICEF

15:00

Papa spune ca vaccinul Covid va fi obligatoriu pentru cei care isi doresc sa fie primiti in Rai!

România Liberă România Liberă,
Papa spune ca vaccinul Covid va fi obligatoriu pentru cei care isi doresc sa fie primiti in Rai!

Acuzat, mai mult sau mai putin voalat, ca nu face suficiente lucruri pentru a propovadui obligativit. continuă pe România Liberă

Italia: Calatorii interzise pentru cei care nu se vaccineaza anti-Covid

Toti italienii care se vor vaccina anti-Covid vor fi inregistrati si vor avea permise care ar putea fi necesare pentru calatorii atat in tara, cat si peste hotare. Mai mult, calatoriile le-ar putea fi.

Digi24: Calatorii interzise in Italia pentru cei care nu se vaccineaza anti-Covid

Toti italienii care se vor vaccina anti-Covid vor fi inregistrati si vor avea permise care ar putea fi necesare pentru calatorii atat in tara, cat si peste hotare.

Calatorii interzise in Italia pentru cei care nu se vaccineaza anti-Covid

Toti italienii care se vor vaccina anti-Covid vor fi inregistrati si vor avea permise care ar putea fi necesare pentru calatorii atat in tara, cat si peste hotare, conform Digi24.

Prima de 1.000 de euro pentru cei care poarta masca. 160.000 de beneficiari sunt deja confirmati

Purtatul mastii a devenit aproape peste tot in lume o masura obligatorie, in contextul COVID-19. Unele companii chiar incurajeaza financiar angajatii, pentru a proceda astfel. Printre acestea, Daimler, grupul ma.

SUA acuza China ca incalca sanctiunile contra Coreei de Nord. Recompense de 5 milioane de dolari pentru cei care furnizeaza dovezi

Statele Unite acuza China de incalcari flagrante ale obligatiei de a pune in aplicare sanctiunile internationale contra Coreei de Nord si ofera recompense de pana la 5 milioane de dolari pentru informatii privind incalcarea sanctiunilor, transmite Reuters.

Cat de mare este riscul de contaminare cu coronavirus pentru cei care isi petrec minivacanta la munte. Octavian Jurma: Ne infectam daca stam mai mult de 10 minute in proximitate, indiferent daca e in aer liber sau in spatiu inchis (VIDEO)

Cercetatorul si medicul Octavian Jurma a explicat luni seara, in direct pe B1 TV, care este principalul context in care se poate produce infectare cu coronavirus in cazul celor care vor sa petreaca niste zile la.

Toti cei care stau la bloc trebuie sa stie asta. Dezastrul in care locuiesc

Un studiu arata ca 50% dintre romani locuiesc in case prea mici, insuficient incalzite, cu mucegai, acces precar la grup sanitar sau utilitati de baza. Studiul Daca peretii ar vorbi este facut de grupul Kingfisher, 523;n 5 tari din Europa. 50% dintre romani nu sunt multumiti in ce case traiesc. De ce nu au liniste .

Test COVID negativ, obligatoriu pentru romani la intrarea in Croatia

Cetatenii straini care merg in Croatia din state cu risc epidemiologic ridicat, inclusiv Romania, trebuie sa prezinte la intrarea in tara un test COVID negativ, a anuntat joi Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Pact intre marile lanturi farmaceutice privind accesul romanilor la vaccinul COVID-19: Conditiile de stocare si de transport sunt esentiale

Membrii Asociatiei Distribuitorilor si Retailerilor Farmaceutici din Romania ADRFR) au semnat un pact pentru asigurarea conditiilor tehnice necesare pentru facilitarea accesului pacientilor romani la vaccinul.

Beatrice Mahler, avertisment pentru cei care au avut COVID-19

Directorul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, a transmis miercuri un nou avertisment ingrijorator. Este vorba despre pacientii care au fost infectati cu COVID-19 care pot dezvolta leziuni pulomnare chiar si dupa vindecare. Este extrem de important consultul pneumologic, dupa momentul videcarii si aceasta evaluare trebuie sa se faca periodic, a spus Beatrice Mahler.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )