Libnet.ro
UNICEF

23:00

Si Papa trebuie sa il astepte pe Vladimir Putin. Cat de mult intarzie presedintele Rusiei?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Si Papa trebuie sa il astepte pe Vladimir Putin. Cat de mult intarzie presedintele Rusiei?

Vladimir Putin a devenit recunoscut pentru faptul ca adesea intarzie la intalnirile pe care le are cu liderii lumii, presedintele rus lasand mai multi demnitari si inalti oficiali sa il astepte de-a lungul timpului, printre acestia aflandu-se chiar si. continuă pe Wall-Street Ro

Cum s-a remarcat Melania la intalnirea dintre Donald Trump si Vladimir Putin - VIDEO

La intalnirea dintre Donald Trump si Vladimir Putin a fost prezenta si Prima Doamna a SUA, care a ales sa se faca remarcata la aceasta ocazie si printr-o tinuta de bun gust. Melania Trump a purtat un.

Vladimir Putin, despre informatiile pe care le detine despre Donald Trump

Presedintele rus, Vladimir Putin, a negat ca ar avea informatii compromitatoare despre Donald Trump sau despre familia acestuia, intr-un interviu care a fost difuzat pe Fox News. Nu avem informatii despre ei.

Donald Trump: Am avut o intalnire minunata cu NATO si una si mai buna cu Vladimir Putin

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a afirmat, in doua mesaje publicate pe Twitter, ca a avut o intalnire minunata cu NATO, iar Alianta Nord-Atlantica este acum din nou puternica. in ceea ce priveste summit-ul sau cu presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, Donald Trump a catalogat intalnirea ca fiind si mai buna decat cea cu liderii NATO.

Fotbalistii francezi, scandari pentru Vladimir Putin: Cum a reactionat presedintele francez (VIDEO)

Presedintele rus Vladimir Putin a fost pus intr-o pozitie inedita de catre mai multi fotbalisti francezi la finalul finalei Campionatului Mondial. Putin, eh, eh, eh, eh! Putin, eh, eh, eh, eh!, au inceput.

Vladimir Putin, gest nesperat la adresa SUA

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a oferit luni, dupa intalnirea de la Helsinki cu Donald Trump, sa permita Statelor Unite interogarea agentilor rusi acuzati de amestec in alegerile americane din 2016,.

Scutul ANTIRACHETA de la DEVESELU, pe masa discutiilor dintre Vladimir Putin si Donald Trump

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a exprimat ingrijorarea, la intrevederea cu presedintele SUA, Donald Trump, in legatura cu sistemul antibalistic global care include elemente instalate la Deveselu. in.

Vladimir Putin: Sistemul antibalistic global al SUA creeaza o situatie periculoasa

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a exprimat ingrijorare, la intrevederea cu omologul sau american Donald Trump, in legatura cu sistemul antibalistic global al Statelor Unite, care include elemente instalate in Romania, potrivit Mediafax.

Cadoul inedit oferit de Vladimir Putin lui Donald Trump. Nimeni nu se astepta la asta

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a oferit o minge oficiala de la Campionatul Mondial de Fotbal presedintelui SUA, Donald Trump. Acum, mingea este in terenul dumneavoastra, a glumit liderul de la Kremlin.

CADOU inedit oferit de Vladimir Putin lui Donald Trump! Reactie incredibila a MELANIEI (FOTO)

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a oferit o minge oficiala de la Campionatul Mondial de Fotbal presedintelui SUA, Donald Trump. Acum, mingea este in terenul dumneavoastra, a glumit liderul de la Kremlin, .

ntlnirea tete-a-tete dintre Donald Trump si Vladimir Putin a durat peste doua ore / Trump: Un nceput foarte bun

Presedintele american Donald Trump a caracterizat discutia tete-a-tete pe care a avut-o luni cu Vladimir Putin la Helsinki drept un foarte bun inceput, scrie AFP.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )