Libnet.ro
UNICEF

01:05

Papura n-a avut ochi pentru copiii care au incurajat Craiova

Online Sport Online Sport,
Papura n-a avut ochi pentru copiii care au incurajat Craiova

Cateva sute de copii sub 14 ani au incurajat Universitatea Craiova la meciul cu AEK Atena din Europa League. continuă pe Online Sport

Avertizare de calatorie pentru romanii care merg in Grecia. Ce boala poti lua din aceasta tara

Romanii care doresc sa plece in Grecia au primit o avertizare de calatorie de la Ministerul Afacerilor Externe. Ce spune MAE si care este avertizarea de pericol pentru cetateni? MAE, avertizare de calatorie pentru romanii care merg in Grecia Romanii care vor sa mearga in Grecia sunt atentionati de catre Ministerul Afacerilor Externe. Se pare .

Cod Rutier 2019. Amenda uriasa si chiar permisul suspendat, pentru soferii care aduc aceste modificari la masina

Noi schimbari pentru soferi! Codul Rutier din 2019 are parte de cateva schimbari. Conducatorii auto risca acum amenzi uriase si chiar si permisul suspendat. Despre ce este vorba? Atentie, soferi! Codul Rutier 2019 a suferit schimbari Romanii care detin un autoturism trebuie sa fie mai atenti. Noul cod rutier din 2019 are, de acum, cateva .

Atentionare MAE pentru romanii care calatoresc in Spania: Greva generala pe aeroportul El-Prat, din Barcelona

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei, ca, in conformitate cu informatiile publicate in mass-media locale, vineri va incepe o greva generala pe aeroportul El-Prat din Barcelona, relateaza Agerpres.

Proiect: Amenzi de cel putin 500 de lei pentru cei care arunca gunoaie pe jos, in Sectorul 2

Primaria sectorului 2 a supus dezbaterii publice un proiect privind stabilirea si sanctionarea faptelor ce constituie contraventii, cele mai importante modificari aduse reprezentand majorarea amenzilor minime de la 50 la 500 de lei pentru persoanele fizice care arunca gunoaie pe jos si obligarea proprietarilor sa anunte politia locala atunci cand isi renoveaza apartamentele, anunta Agerpres.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )