Libnet.ro
UNICEF

10:00

Proiect: Amenzi de cel putin 500 de lei pentru cei care arunca gunoaie pe jos, in Sectorul 2

Hotnews Hotnews,
 Proiect: Amenzi de cel putin 500 de lei pentru cei care arunca gunoaie pe jos, in Sectorul 2

Primaria sectorului 2 a supus dezbaterii publice un proiect privind stabilirea si sanctionarea faptelor ce constituie contraventii, cele mai importante modificari aduse reprezentand majorarea amenzilor minime de la 50 la 500 de lei pentru persoanele fizice care arunca gunoaie pe jos si obligarea proprietarilor sa anunte politia locala atunci cand isi renoveaza apartamentele, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Barci scufundate. Cel putin 25 de morti, in Filipine

Cel putin 25 de persoane au murit sambata cand trei barci s-au scufundat in centrul Filipinelor, pot.

Vouchere de pana la 990 de lei pentru aparate ortodontice destinate copiilor printr-un program lansat de Administratia Spitalelor

Copiii cu varsta intre 10 si 17 ani vor putea beneficia de vouchere in valoare de maximum 990 de lei pentru aplicarea de aparate ortodontice fixe, prin programul Smile, lansat vineri de Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale din Bucuresti.

UPDATE inca un atac armat in Statele Unite, la mai putin de 24 de ore de la cel din Texas. Cel putin 9 morti si zeci de raniti (VIDEO)

Cel putin noua persoane au fost ucise si alte cateva zeci au fost ranite intr-un nou atac armat ce a avut loc in orasul Dayton, din statul american Ohio, transmite BBC. UPDATE 15:25: Bilantul persoanelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )