Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Parada militara de amploare la Bucuresti, de Ziua Nationala a Romaniei: Vor participa militari din peste 20 de tari aliate

B1 B1,
Parada militara de amploare la Bucuresti, de Ziua Nationala a Romaniei: Vor participa militari din peste 20 de tari aliate

Se apropie Ziua Nationala a Romaniei! Aproximativ 4. 000 de militari si specialisti din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Roman de Informatii si Administratia Nationala. continuă pe B1

Parada Militara de Ziua Nationala. Cand sunt repetitiile si ce restrictii de trafic vor fi in Bucuresti

Parada Militara Nationala cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei va avea loc duminica, 1 Decembrie, in Piata Arcul de Triumf din Capitala, anunta marti Ministerul Apararii, printr-un comunicat de.

Restrictii de trafic in Bucuresti. incep repetitiile pentru Parada Militara Nationala de 1 Decembrie

Traficul rutier va fi restrictionat in zona Piata Presei - Arcul de Triumf, in zilele de 23 si 30 noiembrieunde se desfasoara repetitiile generale pentru Parada Militara Nationaladin 1.

Tancuri si blindate vor traversa Calea Eroilor, din Buzau, la una dintre cele mai ample parade militare de Ziua Nationala

Sute de militari, zeci de vehicule si aeronave ale armatei vor participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei, la Buzau. Pe 1 Decembrie, defilarea va avea loc pe Calea Eroilor, iar organizatorii au pregatit buzoienilor care vor participa la sarbatoare mai multe surprize.

Aproximativ 4.000 de militari, 200 de mijloace tehnice si peste 50 de avioane - la parada militara de Ziua Nationala

Aproximativ 4. 000 de militari si specialisti din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Roman de Informatii si Administratia Nationala a Penitenciarelor, din care 500 de militari din peste 20 de tari aliate sau.

Dan Petrescu si visul numit nationala Romaniei: Nu m-a cautat nimeni de la Federatie

Imediat dupa despartirea de Cosmin Contra, Dan Petrescu a aparut pe o lista scurta a celor care ar putea deveni urmatorul selectioner al Romaniei. intrebat despre acest subiect, Dan Petrescu a raspuns sec: Nu m-a cautat nimeni de la Federatie.

Elevii care nu obtin media 5 la Evaluarea Nationala 2020 vor fi primiti la liceu- proiect al Ministerului Educatiei

Toti elevii care sustin evaluarea nationala in 2020 vor putea fi admisi la liceu, nu doar cei care au obtinut medie peste 5, prevede un proiect de ordin al Ministerului Educatiei. in ordinul dat in septembrie de fostul ministru interimar, Daniel Breaz, se arata ca elevii care nu au obtinut media 5 la evaluarea nationala sa mearga la scolile profesionale. Modificarea propusa de Ministerul Educatiei vine dupa ce ministrul Monica Anisie a spus ca nu este de acord ca elevii care nu reusesc sa obtina 5 la examen sa fie trimisi la scolile profesionale.

ştiri de la B1

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )