Libnet.ro
UNICEF

11:30

PARADOX: Tinuta Melaniei Trump, criticata de cea mai HIDOASA stilista a Americii (FOTO)

B1 B1,
PARADOX: Tinuta Melaniei Trump, criticata de cea mai HIDOASA stilista a Americii (FOTO)

Paradoxurile Americii! Prima Doamna a SUA a fost criticata pentru tinuta sa de una dintre cele mai excentrice aparitii in spatiul public din lume. Lynn Yaeger, unul dintre editorii de moda ai revistei. continuă pe B1

RETETA VIDEO Cea mai simpla metoda de a prepara o zacusca delicioasa, dupa o reteta recomandata de Horia Virlan

Se apropie toamna si orice gospodina stie ca este perioada optima in care trebuie sa mearga la piata sa se aprovizioneze pentru a inceape sa umple camara cu dulceturi, gemuri, conserve, sucuri. Daca v-ati propus sa includeti printre preparate si traditionala zacusca, Maestrul Horia Virlan ne invata cea mai simpla varianta de a o gati.

Cum alegem cea mai buna apa de baut. Sase ponturi recomandate de experti

Industria apei imbuteliate a luat amploare in ultimii ani, rafturile magazinelor fiind doldora de sortimente la preturi diferite. Cu toate acestea, apa imbuteliata nu este intotdeauna cea mai sanatoasa alegere, lucru dovedit de rezultatele controalelor facute in ultimii ani de catre specialistii de la Protectia Consumatorilor.

Banca centrala a Rusiei preia cea mai mare banca privata a tarii

Banca centrala a Rusiei a declarat ca intentioneaza sa utilizeze fonduri proprii pentru a deveni investitor major al Otkritie, potrivit CNBC. Otkritie este cel mai mare creditor privat al tarii si respectiv a saptea cea mai mare banca a tarii, dupa active, conform datelor din trimestrul al doilea furnizate de Interfax.

A doua cea mai mare banca din UE isi deschide sucursala in Romania

Cea mai mare banca din Franta si a doua din Uniunea Europeana, dupa HSBC, isi va deschide sucursala in Romania pana la sfarsitul trimestrului intai al anului.

Cea mai mare banca privata din Rusia va fi preluata de Banca Centrala

Banca Centrala a Rusiei a lansat marti una dintre cele mai mari operatiuni de salvare a unei institutii bancare din istoria sa, anuntand ca va prelua banca privata Otkritie. Cea mai mare banca privata din.

Miscarea cursului - cea mai buna presiune a BNR asupra parlamentarilor

Senatorul Daniel Zamfir vrea sa-l cheme pe Mugur Isarescu la audieri, saptamana viitoare * Isar: Deschiderea sesiunii parlamentare presupune negocieri multiple * Euro a crescut la 4,5985 lei Moneda europeana a crescut, din nou, ieri, atingand pragul de 4,5985 lei, dupa ce, luni, a fost cotata la 4,5958 lei. Analistul Lucian Isar considera ca evolutia ascendenta din ultima perioada a monedei euro constituie o presiune pe politicieni pentru ca acestia sa nu deschida anumite subiecte. Fostul bancher ne-a transmis: Cursul euro-leu este un curs controlat, manipulat de BNR. Deschiderea sesiunii parlamentare presupune negocieri multiple. in conditiile in care este anuntata deja prezenta Guvernatorului Isarescu la comisia economica din Senat, miscarea cursului de schimb este cea mai buna presiune pe politicienii de la guvernare, pentru a nu deschide subiectele sensibile si capitale pentru guvernator, personal. Acestea variaza de la &171;Manole &187; la prima de pensionare.

Augustin Lazar: Discutia fata in fata cu membrii Comisiei parlamentare de ancheta, cea mai buna solutie. Nu vom putea trimite un dosar judiciar sa fie examinat de o institutie extrajudiciara

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, marti, ca discutia fata in fata cu membrii Comisiei parlamentare de ancheta privind prezidentialele din 2009 este cea mai buna solutie, insa a subliniat ca, in mod cert, procurorii nu vor putea trimite un dosar judiciar sa fie examinat de o institutie extrajudiciara.

Audi - cea mai importanta remaniere a consiliului sau director din ultimii ani

Constructorul auto german Audi a anuntat luni cea mai importanta remaniere a consiliului sau director din ultimii ani, in conditiile in care divizia premium a grupului Volkswagen incearca sa depaseasca scandalul manipularii emisiilor poluante ale motoarelor diesel, informeaza Reuters.

Cum sa evitam regretul, cea mai mare teama a oamenilor: sfaturi de la un psiholog roman

Regretul a devenit cea mai puternica teama pe care un om o poate experimenta, iar orice actiune importanta din viata noastra este insotita de frica de regrete. Psihologii sunt de parere ca ne putem invinge destul de usor teama, daca urmam cateva sfaturi.

Liviu Dragnea, atacat de un fost sef ANAF: E cea mai mare minciuna declarata public de un om politic

Dupa ce Liviu Dragnea a negat la Antena 3 ca ar avea vreo legatura cu firma Tel Drum, fostul sef ANAF, Gelu Diaconu, a avut o reactie dura la adresa liderului PSD. Doar atat va zic: e cea mai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )