Libnet.ro
UNICEF

21:30

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 16 aprilie 2019

Antena3 Antena3,
Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 16 aprilie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,29 mg/l; pH 7,52; TURBIDITATE: 0,39. S2 - CLOR LIBER:0,35 mg/l; pH. continuă pe Antena3

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 15 aprilie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,40 mg/l; pH 7,59; TURBIDITATE: 0,40. S2 - CLOR LIBER: 0,32 mg/l; pH.

HOROSCOP 16 APRILIE. Berbecii au parte de romantism, Taurii sunt creativi

Iata horoscopul zilei de MARTI 16 APRILIE 2019; planeta iubirii Venus a fost foarte activa in weekend si toata pasiunea sau dramele emotionale s-au varsat si spre ziua de Luni cand Venus a fost in.

CALENDAR ORTODOX 16 APRILIE. Ce sfante mari sarbatorim astazi

Sfintele Mucenite Agapi, Hionia si Irina au fost surori si au locuit in apropierea cetatii Aquileia. In vremea in care imparatul Diocletian s-a aflat pentru un interval de timp in aceasta cet.

HOROSCOP 16 APRILIE. Sansa unica pentru una dintre zodii!

Horoscop 16 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. E agitatie mare in jurul tau, dar iti place aceasta atmosfera, pentru ca e stimulativa! Competitia alaturi de.

MACRO NEWSLETTER-16 Aprilie 2019

Productia industriala din zona euro a scazut sub asteptari in februarie 2019, cu o rata lunara de 0,2%, dupa o crestere de 1,9% in luna precedenta, iar declinul anual s-a temperat pana la 0,3%, de la 0,7% in luna anterioara. Productia industriala din UE a crescut cu o rata anuala de 0,3%, in conditiile unei stagnari. La nivelul statelor UE, cele mai mari scaderi anuale s-au inregis-trat in Letonia -3,1%), Portugalia -2,9%) si Germania -2,0%), iar cele mai mari cresteri anuale in Polonia +6,8%), Bulgaria +6,6%) si Ungaria +5,9%). Sursa: Eurostat) .

Horoscop 16 aprilie. Gemenii au probleme de sanatate, Racii sunt in forma

Horoscop 16 aprilie Berbec Este o zi pe placul vostru, in care schimbarile contureaza un mediu prielnic interesului pentru nou. Variatia va stimuleaza imaginatia si umorul. Parerile celorlalti nu va.

IN ZONA TRANSILVANIEI: Parteneriatul pentru Investitii Transilvania sprijina investitiile din Bucuresti-Ilfov, Turcia si EAU

Blanc Alliance Public Affairs Bucuresti specializata in consultanta de management, business development, lobby de business si detinatoarea Platformei de Networking - X Party and Networking, cea mai mare serie de evenimente de Networking din Romania,reprezentata de Dl. Dr. Ing. Florin Bugnar, Director Executiv, au creat Parteneriatul pentru Investitii Transilvania.

Un consilier general PSD din Bucuresti a fost exclus pentru nerespectarea disciplinei de partid / Culea spune ca a depus o contestatie si o plangere penala

Consilierul general al Primariei Capitalei, Orlando Culea, a fost exclus din PSD, motivul fiind nerespectarea disciplinei de partid. El a declarat, pentru Mediafax, ca a contestat decizia si a facut plangere penala in acest caz, iar daca nu va avea castig de cauza, atunci va merge in instanta.

UPDATE Femeie injunghiata la intrarea unui magazin din Bucuresti. Agresorul s-a taiat apoi cu cutitul la gat

O femeie a fost atacata, duminica, la intrarea intr-un magazin de pe raza Sectiei 18 de Politie din Bucuresti de catre un barbat care, ulterior, si-a produs mai multe rani la gat cu un cutit. Ambii primesc ingrijiri medicale, iar de caz se ocupa si procurorii de la Parchetul Capitalei, transmite Mediafax. 26 Din primele informatii, informeaza Digi 24, agresorul este fostul iubit al femeii. Ambele persoane sunt in stare critica, iar echipajele SMURD incearca sa le resusciteze.

UPDATE Femeie din Bucuresti, in stare grava la spital dupa ce a fost injunghiata la intrarea unui magazin. Agresorul s-a sinucis taindu-se la gat

O femeie a fost atacata, duminica, la intrarea intr-un magazin de pe raza Sectiei 18 de Politie din Bucuresti de catre un barbat care, ulterior, si-a produs mai multe rani la gat cu un cutit. Ambii primesc ingrijiri medicale, iar de caz se ocupa si procurorii de la Parchetul Capitalei, transmite Mediafax. 23 Agresorul a murit, iar femeia este in stare grava, cu multiple plagi, intubata si ventilata mecanic, au declarat surse medicale. 26 Din primele informatii, informeaza Digi 24, agresorul este fostul iubit al femeii. Ambele persoane sunt in stare critica, iar echipajele SMURD incearca sa le resusciteze.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )