Libnet.ro
UNICEF

08:45

CALENDAR ORTODOX 16 APRILIE. Ce sfante mari sarbatorim astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 16 APRILIE. Ce sfante mari sarbatorim astazi

Sfintele Mucenite Agapi, Hionia si Irina au fost surori si au locuit in apropierea cetatii Aquileia. In vremea in care imparatul Diocletian s-a aflat pentru un interval de timp in aceasta cet. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 15 APRILIE. Ce sfinti mari sarbatorim astazi

Sfintii Aristarh, Pud si Trofim faceau parte din cei Saptezeci de Apostoli alesi de Mantuitorul. Sfantul Apostol Aristarh a fost episcop al Apameei din Siria.

CALENDAR ORTODOX 13 APRILIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Mucenic Artemon a trait in vremea domniei imparatului Diocletian fiind preot in cetatea Leodiceea. Artemon a slujit Biserica lui Hristos ca citet timp de 16 ani, ca diacon.

CALENDAR ORTODOX 14 APRILIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Cuvios Pahomie s-a nascut in jurul anului 1674, in satul Gledin, primind numele de botez Petru. Ajunge in Moldova unde este primit ca frate la Manastirea Neamt. Aici va.

HOROSCOP 16 APRILIE. Berbecii au parte de romantism, Taurii sunt creativi

Iata horoscopul zilei de MARTI 16 APRILIE 2019; planeta iubirii Venus a fost foarte activa in weekend si toata pasiunea sau dramele emotionale s-au varsat si spre ziua de Luni cand Venus a fost in.

HOROSCOP 16 APRILIE. Sansa unica pentru una dintre zodii!

Horoscop 16 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. E agitatie mare in jurul tau, dar iti place aceasta atmosfera, pentru ca e stimulativa! Competitia alaturi de.

MACRO NEWSLETTER-16 Aprilie 2019

Productia industriala din zona euro a scazut sub asteptari in februarie 2019, cu o rata lunara de 0,2%, dupa o crestere de 1,9% in luna precedenta, iar declinul anual s-a temperat pana la 0,3%, de la 0,7% in luna anterioara. Productia industriala din UE a crescut cu o rata anuala de 0,3%, in conditiile unei stagnari. La nivelul statelor UE, cele mai mari scaderi anuale s-au inregis-trat in Letonia -3,1%), Portugalia -2,9%) si Germania -2,0%), iar cele mai mari cresteri anuale in Polonia +6,8%), Bulgaria +6,6%) si Ungaria +5,9%). Sursa: Eurostat) .

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 16 aprilie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,29 mg/l; pH 7,52; TURBIDITATE: 0,39. S2 - CLOR LIBER:0,35 mg/l; pH.

Horoscop 16 aprilie. Gemenii au probleme de sanatate, Racii sunt in forma

Horoscop 16 aprilie Berbec Este o zi pe placul vostru, in care schimbarile contureaza un mediu prielnic interesului pentru nou. Variatia va stimuleaza imaginatia si umorul. Parerile celorlalti nu va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )