Libnet.ro
UNICEF

01:05

A PARASIT GUVERNUL! Sefa de Cabinet a premierului Viorica Dancila a DEMISIONAT: PSD s-a indepartat de valorile stangii europene

B1 B1,
A PARASIT GUVERNUL! Sefa de Cabinet a premierului Viorica Dancila a DEMISIONAT: PSD s-a indepartat de valorile stangii europene

Sefa de Cabinet a premierului Viorica Dancila, Roxana Popa,a demisionat de la Guvern si din PSD. O apropiata a Vioricai Dancila de dinainte ca aceasta sa ajunga pe scena mare a politicii, Popa acuza. continuă pe B1

Sefa de cabinet a premierului Dancila a demisionat din Guvern si din PSD. Motivul: Partidul s-a indepartat de valorile stangii europene

Roxana Popa, consilier in Cabinetul premierului Viorica Dancila, a anuntat, vineri pe Facebook, ca a demisionat din functia pe care o detine in cadrul Guvernului, precum si din PSD, precizand in scrisoarea demisiei ca PSD s-a indeparat de valorile stangii europene.

Basescu, dupa discursul lui Dancila privind mutarea ambasadei: Ai starnit un scandal, te-ai decredibilizat si nici n-ai rezolvat problema. Cat de prost trebuie sa fii? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca Guvernul PSD-ALDE, prin discursul premierului Viorica Dancila despre mutarea ambasadei Romaniei din Israel, a facut o mare prostie, deoarece a starnit un mare.

Viorica Dancila i-ar fi promis lui Frans Timmermans ca Guvernul nu va adopta OUG privind Codurile penale

Premierul Viorica Dancila i-ar fi promis prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca Guvernul nu va adopta maine Ordonanta de urgenta pentru modificarea Codurilor penale.

Viorica Dancila, intalnire cu secretarul pentru Comert din SUA

In cadrul vizitei pe care o efectueaza in Statele Unite ale Americii, prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a avut o intrevedere cu secretarul pentru Comert, Wilbur Ross, transmite Guvernul intr-un.

VIORICA DANCILA: Tinerii sunt viitorul Romaniei, resursa strategica a tarii

Tinerii sunt viitorul Romaniei, resursa strategica a tarii, iar programul de guvernare acorda un rol fundamental acestora, prin masuri si strategii menite sa puna in valoare ambitia, profesionalismul si entuziasmul lor, afirma premierul Viorica Dancila intr-un mesaj transmis in contextul Conferintei pentru Tineret a Uniunii Europene.

Presedintele Serbiei, in conferinta comuna cu Viorica Dancila: Va fi mai mult decat suficient daca vom construi autostrada Pancevo-Timisoara

Presedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa comuna cu premierul Viorica Dancila, ca va fi mai mult decat suficient daca vom construi autostrada Pancevo-Timisoara.

Viorica Dancila s-a intalnit cu omologul sau bulgar, Boyko Borissov, la Palatul Victoria (FOTO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit, vineri, pe omologul sau bulgar, Boyko Borissov, alaturi de care a semnat o serie de documente bilaterale oficiale. Inquam Photos / Octav Ganea Anterior, prim-ministrul.

Premierul Alexis Tsipras, primit de Viorica Dancila la Palatul Victoria: Felicitam Grecia pentru iesirea din programele de asistenta financiara (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit vineri, la Palatul Victoria, pe omologul sau grec, Alexis Tsipras. La finalul intalnirii, cei doi premieri au sustinut o declaratie de presa comuna. Cu acest prile,.

Premierul Greciei, primit de Viorica Dancila la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila l-a primit vineri, la Palatul Victoria, pe omologul sau grec, Alexis Tsipras.

Viorica Dancila, in sedinta de Guvern: Punctul de pensie va creste cu 15 %

Sedinta de guvern a avut loc, vineri dimineata, la Palatul Victoriei . Premierul Viorica Dancila a anuntat in cadrul sedintei de Guvern, ca Ordonanta 114 se va modificaastazi. Una dintre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )