Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIORICA DANCILA: Tinerii sunt viitorul Romaniei, resursa strategica a tarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Tinerii sunt viitorul Romaniei, resursa strategica a tarii

Tinerii sunt viitorul Romaniei, resursa strategica a tarii, iar programul de guvernare acorda un rol fundamental acestora, prin masuri si strategii menite sa puna in valoare ambitia, profesionalismul si entuziasmul lor, afirma premierul Viorica Dancila intr-un mesaj transmis in contextul Conferintei pentru Tineret a Uniunii Europene. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Solicitam demisia premierului Viorica Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca partidul sau solicita demisia premierului Viorica Dancila, in urma declaratiei privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Orban a apreciat ca, daca DIICOT ar fi facut cu adevarat o cercetare cu privire la contextul adoptarii si anuntarii publice a memorandumului referitor la mutarea ambasadei, poate ca o asemenea noua gafa monumentala facuta de un reprezentant al Romaniei nu s-ar mai fi facut.

VICEPRESEDINTELE MIKE PENCE: M-am bucurat sa ma intalnesc cu premierul roman Viorica Dancila

Vicepresedintele american, Mike Pence, apreciaza, intr-un mesaj postat miercuri pe Twitter, intalnirea pe care a avut-o saptamana aceasta cu premierul roman, Viorica Dancila, careia i-a multumit pentru parteneriatul puternic cu Statele Unite si decizia de a muta ambasada Romaniei din Israel la Ierusalim.

Dovada foto. Viorica Dancila a fost cazata intr-un hotel detinut de Trump in vizita sa la Washington

Premierul Romaniei Viorica Dancila a fost cazata intr-un hotel care apartine presedintelui SUA, Donald Trump, in timpul vizitei sale la Washington. Potrivit WNYC, Dancila este primul lider de guvern care a ales sa se cazeze in hotelul respectiv in ultimul an.

Viorica Dancila, intalnire cu secretarul pentru Comert din SUA

In cadrul vizitei pe care o efectueaza in Statele Unite ale Americii, prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a avut o intrevedere cu secretarul pentru Comert, Wilbur Ross, transmite Guvernul intr-un.

Viorica Dancila a avut o intrevedere cu vicepresedintele SUA. Ce i-a spus Mike Pence la intalnirea din Washington

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut o intrevedere cu vicepresedintele SUA, Mike Pence, in marja reuniunii AIPAC ce are loc la Washington. Potrivit unui anunt al Guvernului, discutiile s-au desfasurat.

Efectul Viorica Dancila: Forumul de Afaceri Romania Iordania, anulat

Forumul de Afaceri Romania Iordania, programat pentru marti, 26 martie , nu va mai avea loc, ca urmare a faptului ca intreaga delegatie a Regatului Hasemit al Iordaniei si-a anulat vizita oficiala in Romania, se arata intr-un comunicat de presa al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR). Aceasta anulare a vizitei are la baza declaratiile premierului Viorica Dancila cu privire la mutarea ambasadei la Ierusalim.

Viorica Dancila i-ar fi promis lui Frans Timmermans ca Guvernul nu va adopta OUG privind Codurile penale

Premierul Viorica Dancila i-ar fi promis prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca Guvernul nu va adopta maine Ordonanta de urgenta pentru modificarea Codurilor penale.

Viorica Dancila s-a intalnit cu presedintele Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi

In cadrul vizitei pe care o intreprinde in Statele Unite, prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu Nancy Pelosi, presedintele Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, fiind pentru prima data, in mai bine de 10 ani, cand are loc o intalnire a unui demnitar roman cu presedintele Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, potrivit unui anunt al Guvernului.

La Washington, Viorica Dancila s-a cazat la hotelul lui Trump, relateaza postul public de radio din New York

Premierul roman Viorica Dancila a fost cazata, in timpul vizitei sale la Washington, la hotelul presedintelui Donald Trump, fiind primul sef al unui guvern strain despre care se stie ca a rezervat o camera la acest hotel in ultimul an, relateaza WNYC, postul public de radio din New York.

La Washington, Viorica Dancila s-a cazat la hotelul lui Trump (presa)

Premierul roman Viorica Dancila a fost cazata, in timpul vizitei sale la Washington, la hotelul presedintelui Donald Trump, fiind primul sef al unui guvern strain despre care se stie ca a rezervat o camera la acest hotel in ultimul an, relateaza WNYC, postul public de radio din New York.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )