Libnet.ro
UNICEF

21:00

Viorica Dancila, intalnire cu secretarul pentru Comert din SUA

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, intalnire cu secretarul pentru Comert din SUA

In cadrul vizitei pe care o efectueaza in Statele Unite ale Americii, prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a avut o intrevedere cu secretarul pentru Comert, Wilbur Ross, transmite Guvernul intr-un. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Cetatenie romana pentru evreii ce au parasit tara sub comunism si pensii pentru supravietuitorii Holocaustului

Premierul Viorica Dancila, prezenta duminica la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice AIPAC), desfasurata in Statele Unite ale Americii, a anuntat ca presedintele Camerei.

Viorica Dancila anunta ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata de la Tel Aviv la Ierusalim, scrie Agerpres.

Viorica Dancila, intalnire cu mari companii americane. Ce au DISCUTAT cele doua parti (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intalnire cu reprezentanti ai companiilor americane care au investitii in Romania, in cadrul vizitei pe care o efectueaza in Washington DC. , se arata intr-un.

Viorica Dancila: Ma astept la o noua plangere penala din partea lui Ludovic Orban

Premierul Viorica Dancila a spus ca se asteapta la o noua plangere penala din partea lui Ludovic Orban in urma declaratiilor sustinute la Washington privind mutareaAmbasadeiRomaniei din.

Efectul Viorica Dancila: Forumul de Afaceri Romania Iordania, anulat

Forumul de Afaceri Romania Iordania, programat pentru marti, 26 martie , nu va mai avea loc, ca urmare a faptului ca intreaga delegatie a Regatului Hasemit al Iordaniei si-a anulat vizita oficiala in Romania, se arata intr-un comunicat de presa al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR). Aceasta anulare a vizitei are la baza declaratiile premierului Viorica Dancila cu privire la mutarea ambasadei la Ierusalim.

INCEPAND DE ASTAZI: Viorica Dancila - vizita in SUA

Premierul Viorica Dancila se afla, incepand de astazi, intr-o vizita in SUA, pentru a participa la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice.

Dancila, intalnire cu reprezentanti ai mediului de afaceri american care au investitii in Romania. Ce teme au fost discutate

Prim-ministrul Viorica Dancila a participat sambata, in cadrul vizitei pe care o efectueaza in Washington DC, la un pranz de lucru impreuna cu reprezentanti ai companiilor americane care au investitii in Romania si a reafirmat cu acest prilej dorinta tarii noastre de a consolida dimensiunea economica a Parteneriatului Strategic cu Statele Unite ale Americii.

Viorica Dancila a avut o intrevedere cu vicepresedintele SUA. Ce i-a spus Mike Pence la intalnirea din Washington

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut o intrevedere cu vicepresedintele SUA, Mike Pence, in marja reuniunii AIPAC ce are loc la Washington. Potrivit unui anunt al Guvernului, discutiile s-au desfasurat.

Dovada foto. Viorica Dancila a fost cazata intr-un hotel detinut de Trump in vizita sa la Washington

Premierul Romaniei Viorica Dancila a fost cazata intr-un hotel care apartine presedintelui SUA, Donald Trump, in timpul vizitei sale la Washington. Potrivit WNYC, Dancila este primul lider de guvern care a ales sa se cazeze in hotelul respectiv in ultimul an.

Viorica Dancila, GAFA in vizita din SUA: Ce cuvant i-a dat batai de cap (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a comis o noua gafa. Aflata in Statele Unite, la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice AIPAC), sefa Guvernului a pronuntat Champ David in loc de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )