Libnet.ro
UNICEF

06:00

Parasita la altar! Lovitura dura primita de Caroline Wozniacki, care era sa-i ruineze cariera

Adevărul Adevărul,
Parasita la altar! Lovitura dura primita de Caroline Wozniacki, care era sa-i ruineze cariera

Caroline Wozniacki, adversara de azi a Simonei Halep, a trait o drama sentimentala uriasa, de pe urma careia nu si-a revenit complet nici acum. continuă pe Adevărul

Caroline Wozniacki, uluita de rezultatul din meciul cu Simona Halep. Ce a spus daneza si care a fost avantajul sau

Caroline Wozniacki a invins-o clar pe Simona Halep, la Turneul Campioanelor, administrandu-i un sec 6-0, 6-2. care complica lucrurile in privinta calificarii.

Turneul Campioanelor: Caroline Wozniacki, victorie categorica cu Elina Svitolina (6-2, 6-0)

Caroline Wozniacki 6 WTA) a pierdut doar doua game-uri in meciul cu Elina Svitolina 4 WTA), daneza castigand categoric, scor 6-2, 6-0, in partida de debut de la Turneul Campioanelor. In urma acestui rezultat, Simona Halep stie numele urmatoarei adversare de la Singapore: Wozniacki.

Simona Halep, UMILITA de Caroline Wozniacki la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita, a fost surclasata de daneza Caroline Wozniacki N. 6), cu 6-0, 6-2, miercuri, in al doilea sau meci din Grupa.

Ce a facut Simona Halep cu Caroline Wozniacki in Turneul Campioanelor

Simona Halep, numarul unu in tenisul feminin mondial, a fost invinsa miercuri de Caroline Wozniacki in Turneul Campioanelor.

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM la Turneul Campioanelor LIVE VIDEO DIGISPORT. Sansa mare pentru Halep

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM la Turneul Campioanelor LIVE VIDEO DIGISPORT Am jucat cel mai bun tenis al meu, a spus jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si princip.

LIVE TEXT si VIDEO, ora 14.30 Simona Halep - Caroline Wozniacki, duel pentru semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep o intalneste de daneza Caroline Wozniacki, in al doilea sau meci din Grupa Rosie, de la Turneul Campioanelor, de la Singapore.

LIVE Text Simona Halep vs Caroline Wozniacki (de la ora 14:30)

Cu o conditie fizica foarte buna, Caroline Wozniacki este una din maratonistele circuitului WTA, Simona Halep avand nevoie de un nivel ridicat al tenisului sau si de un bun joc de picioare pentru a nu avea probleme in meciul de miercuri. Daneza a invins-o pe Simona in ultima intalnire directa, dar era vorba de o alta suprafata, iarba, si de un alt moment al sezonului. Partida de la Turneul Campioanelor va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 14:30.

LIVE Text Simona Halep vs Caroline Wozniacki 0-4

Cu o conditie fizica foarte buna, Caroline Wozniacki este una din maratonistele circuitului WTA, Simona Halep avand nevoie de un nivel ridicat al tenisului sau si de un bun joc de picioare pentru a nu avea probleme in meciul de miercuri. Daneza a invins-o pe Simona in ultima intalnire directa, dar era vorba de o alta suprafata, iarba, si de un alt moment al sezonului. Partida de la Turneul Campioanelor este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 14:30.

FINAL Simona Halep vs Caroline Wozniacki 0-6, 2-6

Caroline Wozniacki a predat, miercuri, o adevarata lectie tactica in meciul cu Simona: nu a dat ritm, a jucat cu adancime, a obligat-o pe Halep sa loveasca de multe ori mingi moi, iar pe langa toate acestea serviciul i-a functionat incredibil. Punct cu punct, daneza a sadit neincrederea in mentalul Simonei. Cu un meci dus in zona ei de confort partida de uzura), daneza nu avea cum sa nu se impuna: 6-0, 6-2, dupa doar 63 de minute. Caroline este sigura de calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor, dupa ce a bifat al doilea succes din tot atatea meciuri. Se actualizeaza.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Caroline Wozniacki 0-6, 2-6/ Picatura chinezeasca

Caroline Wozniacki a predat, miercuri, o adevarata lectie tactica in meciul cu Simona: nu a dat ritm, a jucat cu adancime, a obligat-o pe Halep sa loveasca de multe ori mingi moi, iar pe langa toate acestea serviciul i-a functionat incredibil. Punct cu punct, daneza a sadit neincrederea in mentalul Simonei. Cu un meci dus in zona ei de confort partida de uzura) si cu o Simona neinspirata in majoritatea momentelor, daneza nu avea cum sa nu se impuna: 6-0, 6-2, dupa doar 63 de minute. Calculele calificarii sunt complexe, insa in primul rand Simona trebuie sa isi faca treaba in ultima partida din Grupa Rosie: o victorie impotriva Elinei Svitolina.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )