Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un parc de distractii te transpune in universul Star Wars: cat costa si cum arata experienta

Playtech Playtech,
Un parc de distractii te transpune in universul Star Wars: cat costa si cum arata experienta

Star Wars continua sa fie una dintre cele mai profitabile francize din toate timpurile, iar exploatarea acestui brand in parcuri de distractii era inevitabila. Daca ti-ai dorit vreodata sa. continuă pe Playtech

Cat costa un suc, la carciuma din serialul Las Fierbinti. Localul de la PRO TV e des vizitat de curiosi

Fierbinti-Targ a devenit un loc in care aproape ca se fac pelerinaje, dintr-un simplu oras. Preturile au bubuit cu ocazia aceasta? Pana la urma, profitul e profit, ar zice patronul, conform unor clientil care au trecut pe acolo. Cat costa bauturile din Baru lu Bobita si de ce se plang unii de ele? Baru lu .

Cat costa un bilet la BIAS 2019 si de unde le poti cumpara

Cea de-a XI-a editie BIAS Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition) BIAS 2019 este extrem de asteptata de romani si va avea loc pe 24 august 2019, pe aeroportul international Baneasa. Va fi un spectacol de forta aeriana, in care asii aviatiei civile si militare vor incanta spectatorii cu acrobatii aeriene .

Curs valutar BNR marti, 20 august. Cat costa azi euro si dolarul

Banca Nationala a Romaniei indica azi, 20 august, un nou curs valutar pentru toate cotatiile. Afla variatiile pozitive si negative ale monedelor de circulatie si vezi la orele 13:00 de ce schimbari are parte Indicele ROBOR! Curs valutar BNR marti, 20 august Banca Nationala a Romaniei va urma sa stabileasca si sa comunice noul curs .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )