Libnet.ro
UNICEF

05:30

Parchetul dezvaluie cat de BEAT si DROGAT era Mario Iorgulescu atunci cand A UCIS un tanar tatic

România Liberă România Liberă,
Parchetul dezvaluie cat de BEAT si DROGAT era Mario Iorgulescu atunci cand A UCIS un tanar tatic

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), Gino Iorgulescu, avea o co. continuă pe România Liberă

Mario Iorgulescu era beat si drogat, conform anchetatorilor. Ce fel de droguri a consumat fiul presedintelui LPF

Mario Iorgulescu era sub influenta bauturilor alcoolice, dar si sub influenta unor substante halucinogene, conform unor surse din ancheta. Tanarul se afla in stare grava la Spitalul Elias din Capitala, dupa accidentul rutier violent pe care chiar acesta l-a produs in cursul zilei de sambata. Din pacate, medicii au confirmat recent ca starea lui de .

Mario Iorgulescu, baut si drogat in timpul accidentului. Tanarul, in stare grava in continuare

UPDATEStarea lui Mario Iorgulescu este in continuare grava, insa oscilanta. Tanarul in varsta de 24 de ani afost constient pe perioadele in care nu a mai fost sedat. ------- UPDATE Potrivit.

Mario Iorgulescu consumase atat alcool, cat si cocaina inainte de a provoca accidentul rutier in care a murit un tanar

Medicii legisti confirma ca Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, era sub influenta drogurilor in momentul in care a provocat accidentul in care un tanar si-a pierdut viata, potrivit Digi 24. De asemenea, Mario Iorgulescu era baut. Libertatea: Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF.

Oficial: Mario Iorgulescu avea o concentratie de 1,96 gl alcool pur in sange si a fost depistat pozitiv pentru cocaina

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, avea o concentratie 1,96 gl alcool pur in sange la prima analiza si de 1,76 gl alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tanarul consumase cocaina, a anuntat parchetul, potrivit Mediafax. Noi informatii despre starea lui Mario Iorgulescu, internat la Spitalul Elias. Este in stare grava, riscul vital nu a trecut.

Mario Iorgulescu repeta continuu asta, in timp ce era scos din masina, dupa accident. Ce i se intamplase

Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF, a provocat un accident grav, duminica dimineata, la iesirea din Bucuresti, in urma caruia celalalt sofer a murit. Tanarul repeta continuu o sintagma, in vreme ce era scos din masina, dupa incident. Ce i se intamplase? Mario Iorgulescu repeta continuu asta, in timp ce era scos din masina, dupa accident .

Libertatea: Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF

Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), era baut in noaptea de sambata spre duminica, atunci cand a produs accidentul rutier in care a murit un tanar de 25 de ani, potrivit Libertatea.

Ce pret are si cat de puternica este masina Aston Martin pe care o conducea Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu a produs, duminica dimineata, un accident rutier in urma caruia un tanar de 24 de ani si-a pierdut viata. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) se afla la volanul unui bolid Aston Martin in momentul in care a scapat controlul volanului, a patruns pe contrasens si a lovit in plin .

Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit tanarul de 24 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF

Fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, a consumat alcool in momentul in care a produs accidentul rutier in care si-a pierdut viata un tanar de 24de ani. Surse judiciare, citate de.

Mario Iorgulescu era BAUT in momentul in care a produs accidentul. Ce alcoolemie avea Surse: Fiul sefului LPF, depistat POZITIV LA COCAINA (VIDEO)

Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), era baut cand a produs teribilul accident rutier in care a murit un tanar de 25 de ani, tatal a doua fetite.

Mama lui Dany Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, face marturisiri sfasietoare

Mama lui Dany Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, a gasit puterea sa vorbeasca despre drama prin care trece. Femeia a mai pierdut un copil in urma cu mai multi ani, din cauza unei boli incurabile. Mama tanarului mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu face marturisiri sfasietoare Mario Iorgulescu, fiul fostului .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )