Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parchetul General: Nu am avut la dosarul Colectiv inregistrarea video publicata astazi. Am cerut-o IGSU

Antena3 Antena3,
Parchetul General: Nu am avut la dosarul Colectiv inregistrarea video publicata astazi. Am cerut-o IGSU

Parchetul General anunta ca a solicitat joi Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta inregistrarea video cu locul tragediei de la clubul Colectiv, aparuta in presa, procurorii sustinand ca nu au avut la. continuă pe Antena3

Parchetul General: Nu am avut la dosarul Colectiv inregistrarea video publicata astazi. Am cerut-o IGSU

Parchetul General anunta ca nu a avut la dosarul Colectiv filmuletul publicat joi legat de interventia de la locul tragediei si nici nu stia despre existenta acestuia. Procurorii mai spun ca au cerut Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta aceste inregistrari, pentru a fi incluse in dosarul care vizeaza modul in care au intervenit autoritatile.

Parchetul General anunta ca nu a avut la dosar inregistrarea video privind interventia la Colectiv

Parchetul General anunta ca procurorii care au facut ancheta privind incendiul de la Colectiv nu au .

Raed Arafat, audiat la Parchetul General, in cazul tragediei de la Colectiv. La sediul institutiei a fost asteptat de supravietuitori si rude ale victimelor: Criminalule, a strigat o femeie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a sosit, marti, la Parchetul General, pentru a fi audiat, la patru ani de la tragedia petrecuta in clubul Colectiv. Arafat nu a facut declaratii la sosirea la sediul institutiei, relateaza Mediafax.

Nicolae Banicioiu, citat la Parchetul General, in dosarul Colectiv: Fostul ministru al Sanatatii nu s-a prezentat la audieri din motive personale(VIDEO)

UPDATE: Nicolae Banicioiu nu s-a prezentat la audierile de la Parchetul General, unde fusese citat in calitate de martor, la ora 10. Avocatul victimelor,Doru Viorel Ursu, a spus ca fostul ministru al.

Raed Arafat, la Parchetul General. Seful DSU, audiat in dosarul Colectiv. Ce i-au facut rudele victimelor cand l-au vazut

Raed Arafat a fost audiat azi, 22 octombrie, la Parchetul General, in dosarul Colectiv. Din pacate pentru seful DSU, familiile victimelor nu l-au intampinat bine deloc. Asteptat de prea multe persoane, Raed Arafat a preferat sa nu faca declaratii. Raed Arafat, audiat in dosarul Colectiv Seful Departamentul pentru Situatii de Urgenta a ajuns azi la .

Raed Arafat, audiat la Parchetul General in dosarul Colectiv, la patru ani de la tragedie

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta este asteptat astazi in fata procurorilor de la Parchetul General. La patru ani de la tragedia din Colectiv in care 64 de tineri si-au pierdut viata, inca se mai fac audieri.

Parchetul General anunta ca nu a avut la dosar inregistrarea interventiei de la Colectiv aparuta azi in media

Parchetul General a transmis ca inregistrarea interventiei de la clubul Colectiv, aparuta astazi in presa, nu a facut parte din dosarul cauzei si nici nu a fost transmisa procurorilor in cursul anchetei.

Parchetul General, PRIMA REACTIE, dupa aparitia noilor imagini de la tragedia din Colectiv: Procurorii nu au avut cunostinta de existenta inregistrarii video. Aceasta va fi valorificata in cadrul urmaririi penale

Parchetul General precizeaza, joi, ca nu a avut cunostinta de existenta imaginilor de la interventia din clubul Colectiv, facute publice acum, la patru ani de la tragedie. Reprezentantii PG au transmis .

Cum umileste Nicolae Banicioiu parintii victimelor din dosarul Colectiv. Ce a facut dupa ce a fost chemat la Parchet

Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu a fost citat, miercuri, la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul Colectiv cu privire la interventia din seara incendiului. Banicioiu trebuia sa ajunga in fata anchetatorilor la ora 10:00, insa nu s-a prezentat, invocand motive personale. Nicolae Banicioiu umileste rudele victimelor tragediei din Colectiv Procurorii de la .

Nicolae Banicioiu, absent de la audierile din dosarul Colectiv

Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu nu s-a prezentat miercuri la Parchetul General, acolo unde era asteptat pentru a fi audiat privind interventia din seara incendiului din clubul Colectiv. Avocatul victimelor a cerut ca data viitoare sa fie adus cu mandat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1928 seconds )