Libnet.ro
UNICEF

12:15

Parchetul General a demarat o ancheta in cazul epidemiei de pesta porcina

Adevărul Adevărul,
Parchetul General a demarat o ancheta in cazul epidemiei de pesta porcina

Parchetul General a confirmat existenta unui dosar pe rolul Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica cu privire la modul in care autoritatile au gestionat modul criza declansata de epidemia virusului pestei porcine africane. continuă pe Adevărul

Parchetul General a deschis o ancheta in cazul epidemiei de pesta porcina

Procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului General au declansat cercetarile cu privire la modul in care autoritatile au intervenit si au gestionat criza pestei porcine.

Parchetul General a deschis o ancheta in cazul epidemiei de pesta porcine. Si Iohannis a cerut verificarea modului in care autoritatile au actionat

Parchetul General are in lucru o ancheta privind modul in care autoritatile au intervenit si au gestionat modul in care s-a raspandit virusul pestei porcine africane PPA).

PANDEMIE? Pesta porcina loveste CHINA! Cel mai mare producator al lumii, MASURI DRASTICE de limitare a epidemiei

Peste 38. 000 de porci au fost sacrificati in China, au anuntat duminica autoritatile de la Beijing, care incearca din rasputeri sa limiteze efectele epidemiei de pesta porcina africana care a lovit aceasta.

Pesta porcina se extinde in afara Europei. Sunt zeci de mii de porci sacrificati

China a sacrificat peste 38. 000 de porci, intr-o incercare de a combate pesta porcina africana, venita din Europa. Potrivit stirileprotv. ro, care citeaza un anunt al ministrului Agriculturii, pesta porcina.

Cazuri noi de pesta porcina africana in raioanele Stefan Voda si Cahul

In localitatile Crocmaz si Olanesti din raionul Stefan Voda si in satul Giurgiulesti, raionul Cahul, au fost inregistrate cazuri noi de pesta porcina africana. Agentia Nationala pentru Siguranta Alimentelor mentioneaza ca pesta a fost confirmata de Centrul Republican de Diagnostica Veterinara prin incercarile de laborator din data de 27 si 28 august la porci domestici.

Pesta porcina africana, o epidemie greu de controlat

Buzau, cel mai recent judet afectat. Conform hartii OIE ar urma Vrancea si Vaslui * Ioan Ladosi, presedintele Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc, si Sorin Minea, presedintele ROMALIMENTA: Omul, principalul vinovat pentru raspandirea rapida a pestei. Autoritatile statului au actionat prea tarziu Crescatorii de porci si producatorii de carne din acest domeniu acuza autoritatile ca au actionat prea tarziu cu privire la intrarea in tara noastra a virusului care declanseaza pesta porcina africana PPA).

Deutsche Welle, teorie SOC: Pesta porcina pregateste terenul pentru marii fermieri danezi si olandezi

In contextul in care pesta porcina africana face ravagii in fermele romanesti, Deutsche Welle relateaza ca marii fermieri crescatori de porci din Danemarca si Olanda se pregatesc sa isi mute afacerile in.

Ce se intampla daca mancam carne infestata cu pesta porcina

Pesta porcina africana este o boala deosebit de grava in randul porcilor si ar putea duce, intr-un final, chiar la disparitia acestor animale, informeaza agrointel. ro. Agentul patogen al PPA nu poate fi.

Pesta porcina a pus stapanire pe judetul Ialomita. inca trei focare confirmate, 6.400 de animale ucise preventiv

Inca trei focare de pesta porcina au fost confirmate in judetul Ialomita, in ultima saptamana, numarul focarelor ajungand astfel la 94. Autoritatile judetene au anuntat ca, pana in prezent, 6. 400 de animale au fost ucise preventiv.

Focare de pesta porcina africana, in judetul Buzau

Pesta porcina a fost confirmata in judetul Buzau, au anuntat autoritatile judetene convocate astazi in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta. Doua focare au fost confirmate de laboratorul national de referinta in doua gospodarii din localitatile Panatau si Lunca, o suspiciune fiind si intr-o alta gospodarie din judetul Buzau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )