Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parchetul General despre protocolul cu SRI din decembrie 2016: A fost trimis ministrului justitiei n martie 2018, apoi s-a cerut declasificarea lui

Hotnews Hotnews,
 Parchetul General despre protocolul cu SRI din decembrie 2016: A fost trimis ministrului justitiei n martie 2018, apoi s-a cerut declasificarea lui

Parchetul General precizeaza, in legatura cu protocolul incheiat cu SRI in decembrie 2016, ce a fost in vigoare doar 3 luni, ca a fost trimis ministrului Tudorel Toader si CSM pe 20 martie anul acesta, iar dupa doua zile s-au inceput procedurile de declasificare a lui. continuă pe Hotnews

Parchetul General, despre stadiul cercetarilor violentelor de la mitingul diasporei: 386 de plangeri si 22 de dosare penaleinregistrate

Parchetul General a transmis marti ca, in cadrul cercetarilor ce vizeaza violentele de la mitingul diasporei din Piata Victoriei au fost inregistrate pana in prezent 386 de plangeri penale. in plus au fost constituite 22 de dosare penale ce vizeaza infractiuni de ultraj, lovire sau alte violente sau distrugere.

Omul in alb, audiat la Parchetul General despre mitingul din 10 august: M-ati vazut pe mine ca sunt agresiv (VIDEO)

Catalin Paraschiv, seful Brigazii speciale a Jandarmeriei, omul in alb care a actionat in forta la protestul diasporei, a fost audiat, joi, la Parchetul General. Paraschiv este deja celebrul om in alb.

Viceprimarul Capitalei audiat la Parchetul General in dosarul violentelor din Piata Victoriei

Prezenta supriza la Parchetul General. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu a ajuns, vineri,pentru a aduce documente legate de autorizarea mitingului din 10 august. Viceprimarul Aurelian.

Speranta Cliseru, dupa ce a fost audiata peste doua ore la Parchetul General: Ordinul de interventie la protestul din Piata Victoriei respecta n totalitate legislatia n vigoare

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, cea care a semnat ordinul de evacuare a Pietei Victoria in noaptea violentelor de la mitingul din 10 august, a declarat, dupa ce a fost audiata miercuri la Parchetul General, ca a acel ordin de interventie respecta in totalitate legislatia in vigoare.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, audiat la Parchetul General

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, despre care ministrul de Interne Carmen Dan spunea ca s-a aflat in centrul de comanda din Piata Victoriei la manifestatia din 10 august, a fost audiat astazi la Parchetul General, relateaza News. ro. in ultimele doua zile, la Parchet au fost audiati in dosarul violentelor din Piata Victoriei si prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, si seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, colonelul Catalin Paraschiv.

Seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, audiat la Parchetul General

Seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, colonelul Catalin Paraschiv, care a cooordonat interventia brigazii in 10 august, a fost audiat astazi la Parchetul General, in dosarul violentelor din Piata Victoriei, el refuzand sa faca declaratii la iesirea de la audieri, pe motiv ca este o ancheta in curs, conform News. ro.

Prefectul Capitalei, audiat la Parchetul General cu privire la interventia jandarmilor din Piata Victoriei: Am respectat legea(VIDEO)

UPDATE: La iesirea de la Parchetul General, Speranta Cliseru a declarat ca a respectat legea in provinta interventiei jandarmilor in Piata Victoriei la protestul de pe 10 august. Eu am respectat.

Marincea, despre protocolul Parchetul General - SRI publicat de Vlcov: A fost denuntat dupa o luna, nu si-a facut efectul / Marincea refuza sa spuna nsa de ce s-au semnat doua protocoale in aceeasi zi

Purtatorul de cuvant al SRI, Ovidiu Marincea, a spus ca protocolul secret publicat de Darius Valcov nu a creat efecte, pentru ca a fost denuntat la o luna dupa semnarea lui deoarece era inutil, subliniind ca documentul se afla la Comisia de control a SRI, precum si o dovada a denuntarii lui. Acesta a refuzat sa raspunda la intrebarea de ce a fost nevoie de doua protocoale semnate in aceeasi perioada. Protocol SRI - Parchetul General semnat de Lazar si HellvigDarius Valcov face publica o alta varianta a protocolului semnat intre SRI si PG in 2016.

Dosar penal deschis de Parchetul General, dupa ce Darius Valcov a publicat protocolul secret semnat de Ministerul Public cu SRI

Dosarul penal a fost deschis dupa ce Darius Valcov a incalcat articolul 305 din Codul Penal, privind neglijenta in pastrarea informatiilor. Parchetul General s-a autosesizat si procurorii au deschis un dosar penal dupa ce consilierul premierului Dancila a publicat protocolul secret dintre Ministerul Public si SRI.

Parchetul General a deschis dosar penal dupa ce Valcov a publicat protocolul secret PG-SRI

Procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat si au deschis un dosar penal dupa ce Darius Valcov a publicat protocolul secret semnat de Ministerul Public si SRI. Dosarul a fost deschis pentru incalcarea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )