Libnet.ro
UNICEF

05:30

Parchetul General a deschis dosar penal dupa ce Valcov a publicat protocolul secret PG-SRI

Antena3 Antena3,
Parchetul General a deschis dosar penal dupa ce Valcov a publicat protocolul secret PG-SRI

Procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat si au deschis un dosar penal dupa ce Darius Valcov a publicat protocolul secret semnat de Ministerul Public si SRI. Dosarul a fost deschis pentru incalcarea. continuă pe Antena3

Parchetul General deschide dosar penal dupa ce Darius Vlcov a publicat protocolul secret cu SRI

Procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat si au deschis un dosar penal dupa ce Darius Valcov a publicat protocolul secret semnat de Ministerul Public si SRI. Valcov e acuzat ca a incalcat articolul 305 din Codul Penal ce vizeaza neglijenta in pastrarea informatiilor.

Parchetul General a deschis dosar penal pe numele lui Darius Valcov pentru publicarea protocolului secret dintre SRI si Ministerul Public

Procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat si au deschis un dosar penal dupa ce Darius Valcov a publicat protocolul secret semnat de Ministerul Public si SRI, conform stiripesurse. ro. Darius Valcov e.

Dosar penal deschis de Parchetul General, dupa ce Darius Valcov a publicat protocolul secret semnat de Ministerul Public cu SRI

Dosarul penal a fost deschis dupa ce Darius Valcov a incalcat articolul 305 din Codul Penal, privind neglijenta in pastrarea informatiilor. Parchetul General s-a autosesizat si procurorii au deschis un dosar penal dupa ce consilierul premierului Dancila a publicat protocolul secret dintre Ministerul Public si SRI.

Dosar penal de moarte supecta in cazul tragediei de la Cuza-Voda. Procurorii cerceteaza cum s-a produs decesul celor trei barbati care au coborat in fantana

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Calarasi au deschis dosar penal pentru moarte suspecta in cazul celor 3 barbati din comuna Cuza-Voda care au murit sufocati intr-o fantana.

Gabriel Oprea, audiat la Parchetul General

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, s-a prezentat joi la Parchetul General, pentru a fi audiat intr-un dosar deschis ca urmare a unei plangeri depuse de Mihai Sova, fost secretar general adjunct in MAI. La.

Gabriel Oprea, audiat la Parchetul General

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea s-a prezentat joi la Parchetul General, pentru a fi audiat intr-un dosar deschis ca urmare a unei plangeri depuse de Mihai Sova, fost secretar general adjunct in MAI.

Dosar penal la DNA pentru finantarea USR

Finantarea USR este investigata de DNA! Dosarul a fost deschis in urma cu doua saptamani, iar procurorii au cerut documente de la Autoritatea Electorala Permanenta. Acest dosar s-a deschis la DNA dupa.

Viceprimarul Capitalei, audiat la Parchetul General in dosarul violentelor de la protest

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a fost audiat la Parchetul General, in calitate de martor, in dosarul deschis dupa violentele de la mitingul Diasporei. in aceeasi cauza au mai fost audiati.

Seful serviciului secret al M.A.I., la Parchetul General (VIDEO)

Colonelul Mihai-Cristian Marculescu, seful DGPI, a ajuns vineri la Parchetul General, informeaza B1 TV. intalnirea ar fi una institutionala si are loc in contextul audierilor in dosarul deschis dupa.

Parchetul General infirma existenta vreunei anchete legate de pretinsa tentativa de asasinat asupra lui Dragnea

Parchetul General nu a avut pe rol vreun dosar cu privire la o tentativa de asasinat care l-ar fi avut drept tinta pe presedintele PSD, Liviu Dragnea. Liderul PSD a declarat marti seara ca in anul 2017 a existat o tentativa de asasinat asupra sa si ca stie ca a fost si o ancheta ulterioara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )