Libnet.ro
UNICEF

11:00

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre Israel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre Israel

Wizz Air a anuntat astazi ca isi suspenda cursele pe toate rutele catre Tel Aviv si Eilat incepand cu 12 martie ca urmare a deciziei autoritatilor israeliene de a introduce carantina de 14 zile pentru toti pasagerii care sosesc in tara, in cadrul actiunilor de limitare a epidemiei de Coronavirus, conform unui comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

WIZZ AIR iSI SUSPENDA ZBORURILE PE RUTELE SPRE ISRAEL

Bucuresti, 10 martie 2020: Wizz Air a anuntat astazi ca isi suspenda cursele pe toate rutele catre T.

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in incercarea de a limita epidemia de coronavirus

Wizz Air, cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat duminica faptul ca isi suspenda zborurile pe rutele spre Treviso TSF) si Bergamo BGY) din cauza blocarii nordului Italiei ca urmare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in incercarea de a limita epidemia de coronavirus

Wizz Air a anuntat ca isi suspenda zborurile pe rutele spre Treviso TSF) si Bergamo BGY) din cauza blocarii nordului Italiei ca urmare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

WIZZ AIR iSI SUSPENDA ZBORURILE PE RUTELE SPRE ITALIA

Wizz Air a anuntat astazi ca isi suspenda cursele pe toate rutele dintre Romania si Italia ca urmare a deciziei autoritatilor romane de a interzice toate zborurile dintre cele doua tari intre 9 si 23 martie 2020 inclusiv, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Air Moldova suspenda toate zborurile spre si din Italia din cauza epidemiei coronavirus

Compania aeriana Air Moldova suspenda toate zborurile spre si din Italia in perioada 12 martie 2020 - 31 martie 2020 cu probabilitatea extinderii restrictiilor). Masurile sunt luate pentru prevenirea raspandirii infectiei cu noul tip COVID-19.

Wizz Air a suspendat zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie

Compania aeriana Wizz Air a anuntat, astazi, printr-un comunicat de presa, ca suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie 2020, in incercarea de a limita epidemia de coronavirus.

Compania aeriana Wizz Air a suspendat toate zborurile din Romania spre Trevizo si Bergamo

Compania aeriana Wizz Air a transmis, duminica, decizia de a anula zborurile spre nordul Italiei, ca urmare a carantinei instaurate din cauza epidemiei de coronavirus.

Wizz Air suspenda zborurile spre Israel, pentru a limita epidemia de coronavirus

Wizz Air a anuntat astazi ca isi suspenda cursele pe toate rutele catre Tel Aviv si Eilat incepand cu 12 martie ca urmare a deciziei autoritatilor israeliene de a introduce carantina de 14 zile pentru toti pasagerii care sosesc in tara, in cadrul actiunilor de limitare a epidemiei de Coronavirus.

Wizz Air suspenda toate zborurile dintre Romania si Italia

Transportatorul low-cost Wizz Air a anuntat luni ca isi suspenda cursele pe toate rutele dintre Romania si Italia ca urmare a deciziei autoritatilor romane de a interzice toate zborurile dintre cele doua tari intre 9 si 23 martie 2020 inclusiv.

Curse anulate Wizz Air: cum iti poti recupera banii?

Wizz Air a anuntat ca isi suspenda cursele pe toate rutele dintre Romania si Italia ca urmare a deciziei autoritatilor romane de a interzice toate zborurile dintre cele doua tari intre 9 si 23 martie 2020 inclusiv.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2959 seconds )