Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Sofer de TIR, intors recent din Italia, internat la Alba Iulia cu suspiciune de coronavirus

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Sofer de TIR, intors recent din Italia, internat la Alba Iulia cu suspiciune de coronavirus

Un suspect de coronavirus a fost adus marti, 10 martie 2020, la sectia de Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta din Alba Iulia. continuă pe Adevărul

Primul caz suspect de coronavirus in Brasov. Pacienta s-a intors recent din Italia

Primul caz suspect de coronavirus la Brasov. E vorba de o femeie de 67 de ani, care s-a intors de curand din Italia, din zona Lombardia.

O femeie care s-a intors recent din Rimini, Italia, si prezinta febra si varsaturi, transportata cu izoleta la spital. Medicii vor face analize

O femeie de 73 de ani din judetul Buzau, care s-a intors recent din Rimini, Italia, si care prezinta febra si varsaturi, a fost transportata, duminica seara, cu izoleta la spital. Medicii vor face analize pentru a vedea daca este infectata cu COVID-19.

Suspiciune de coronavirus in Bucuresti o femeie care s-a intors recent din Italia si acuza dureri in gat

O femeie din Bucuresti, recent intoarsa din Italia si care acuza dureri de gat, a fost transportata, duminica seara, la Institutul Matei Bals din Bucuresti, unde se va stabili daca a fost sau nu infectata cu noul coronavirus.

Trei studenti din cadrul UVT, izolati la domiciliu dupa ce s-au intors recent din Italia

Trei studenti din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste, reveniti recent din Italia, se afla in acest moment in autoizolare la domiciliu.

ULTIMA ORA: O femeie care s-a intors recent din Italia a fost transportata la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. Pacienta este suspecta de coronavirus (VIDEO)

O femeie care s-a intors din Italia si acuza durere in gat a fost transportata la Spitalul Matei Bals din Bucuresti, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica duminica seara. Pacientul a fost.

Suspiciune de coronavirus in Vaslui. O femeie al carei sot s-a intors recent din Coreea, preluata de ambulanta speciala

Femeia locuieste in localitatea Lunca Banului impreuna cu sotul si cei doi copii. Sotul ei a revenit in tara pe 4 martie, fiind in izolare la domiciliu. Marti dimineata, ea apelat la medici deoarece se simtea rau.

Zeci de mii de romani veniti din Italia in ultimele doua saptamani. Date oficiale prezentate de Politia de Frontiera

Zeci de mii de romani s-au intors in Romania din Italia in ultimele doua saptamani, a transmis seful Politiei de frontiera, chestorul Ioan Buda, intr-o conferinta de presa de la MAI.

Seful Politiei de Frontiera: Peste 40.000 de persoane venite din Italia au intrat in Romania in ultimele trei saptamani (VIDEO)

Peste 40. 000 de oameni veniti din Italia au intrat in Romana din 23 februarie pana in prezent, a anuntat seful Politiei de Frontiera, chestorul Ioan Buda. Din 23 februarie, un numar 40. 612 persoane,.

Seful Partidului Democrat (PD) din Italia a fost diagnosticat cu noul coronavirus (VIDEO)

Nicola Zingaretti, seful Partidului Democrat din Italia a anuntat ca se afla in carantina dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, relateaza Agerpres. Astfel el devine prima personalitate politica,.

Au fost instalate primele termo-scannere pe Aeroportul Otopeni. Tot mai putini romani au revenit din Italia, in ultimele zile (VIDEO)

Numarul romanilor care revin in Romania din Italia a scazut in ultimele zile, potrivit B1 TV. Multi oameni sunt speriati si nu vor sa isi petreaca sarbatorile de Pasti in casa, izolati. Pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )