Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parchetul refuza sa trimita dosarul privind alegerile prezidentiale din 2009 in Parlament

Antena3 Antena3,
Parchetul refuza sa trimita dosarul privind alegerile prezidentiale din 2009 in Parlament

Augustin Lazar refuza sa trimita dosarul privind cercetarile cu privire la alegerile din 2009, mai exact la noaptea de 6 decembrie, atunci cand in sufrageria lui Gabriel Oprea s-au intalnit. continuă pe Antena3

Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 a cerut Parchetului dosarul care viza scrutinul

Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 a solicitat, marti, Parchetului instantei supreme, dosarul deschis in urma afirmatiilor lui Dan Andronic si care viza scrutinul, pana in acest moment nefiind primit niciun raspuns, a declarat presedintele comisiei, deputatul PSD Oana Florea.

Parchetul General respinge solicitarea comisiei parlamentare de ancheta, care ceruse dosarul privind alegerile din 2009

Parchetul General a respins solicitarea comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile din 2009, care ceruse Parchetului dosarul deschis in urma afirmatiilor lui Dan Andronic si care viza scrutinul. Codul de procedura penala prevede in mod expres si limitativ persoanele care au acces la dosar si care pot obtine fotocopii, comisiile parlamentare neregasindu-se printre acestea, arata procurorul general Augustin Lazar in raspunsul transmis Parlamentului.

Parchetul ICCJ claseaza dosarul privind posibile fapte de coruptie vizandu-l pe Victor Ponta

Procurorii instantei supreme au decis clasarea dosarului care vizeaza fapte de evaziune fiscala ce ar fi fost comise de Victor Ponta si de alte persoane si care era desprins din cauza Turceni - Rovinari.

Parchetul ICCJ claseaza dosarul privind posibile fapte de coruptie vizandu-l pe Victor Ponta

Procurorii instantei supreme au decis clasarea dosarului care vizeaza fapte de evaziune fiscala ce ar fi fost comise de Victor Ponta si de alte persoane si care era desprins din cauza Turceni - Rovinari.

Augustin Lazar refuza sa trimita Parlamentului o copie a dosarului privind alegerile din 2009

Procurorul General Augustin Lazar a refuzat sa trimita Comisiei speciale de ancheta a Senatului si Camerei Deputatilor o copie a dosarului privind organizarea alegerilor din 2009, pe.

Klaus Iohannis a refuzat sa comenteze absenta sefei DNA de la audierile Comisiei de anchetare a alegerilor prezidentiale din 2009

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la baza militara de la Mihail Kogalniceanu, a refuzat sa comenteze lipsa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi de la audierile din Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009.

ingrijorarile companiilor straine privind noile masuri din programul de guvernare sunt nefundamentate

Ingrijorarile companiilor straine privind noile masuri din programul de guvernare sunt nefundamentate, a declarat, ieri, Mihai Fifor, ministrul Economiei, in cadrul unei intalniri cu ambasadoarea Frantei Mich and 232;le Ramis, discutiile axandu-se pe Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii si proiectele listate.

Parchetul General a anuntat ca nu va trimite Comisiei de ancheta copia dosarului privind alegerile din 2009

Parchetul General a anuntat, vineri, intr-un comunicat de presa, ca nu poate trimite Comisiei de ancheta a Parlamentului copia dosarului ce vizeaza organizarea alegerilor din 2009.

Noi audieri la DNA in dosarul privind afacerile companiei Tel Drum. Marian Fiscuci, cel care controleaza firma, si fostul cumnat al lui Liviu Dragnea, audiati de procurori

Afaceristul Marian Fiscuci si fostul cumnat al presedintelui PSD, Liviu Dragnea, Florinel Marinas, sunt audiatti, vineri, la DNA, in dosarul deschis de procurori in legatura cu afacerile companiei Tel Drum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )