Libnet.ro
UNICEF

21:00

Parcul de aventura de la Cheile Rasnoavei: de la una dintre cele mai inalte instalatii de bungee jumping din Europa la leaganul agatat de nori

Adevărul Adevărul,
Parcul de aventura de la Cheile Rasnoavei: de la una dintre cele mai inalte instalatii de bungee jumping din Europa la leaganul agatat de nori

Bungee jumping, tiroliana, pendul,slackline mersul in echilibru pe o coarda elastica), escalada, rapel, tir cu arcul, tir cu pusca, mountain bike, echitatie etc. , aproape tot ce iti doresti in materie de sporturi extreme, gasesti la Parcul de aventura Cheile Rasnoavei. continuă pe Adevărul

Robert Visoiu debuteaza intr-una dintre cele mai puternice editii ale GP2

Robert Visoiu va debuta, sambata, in campionatul GP2, anticamera Formulei 1, alaturi de numerosi tineri piloti ce bat la portile Marelui Circ, formand astfel una dintre cele mai puternice editii ale.

Romanii isi ajuta semenii. Rata de refuz la donare de organe, una dintre cele mai mici din Europa

Rata de refuz la donarea de organe este in Romania de cel mult 20 la suta, una dintre cele mai scazute din Europa, a anuntat, vineri, corodonatorul national de transplant, Victor Zota, de Ziua Nationala a.

Tragedie pe sosea. Paula Rat, una dintre cele mai promitatoare talente muzicale din Satu Mare a murit intr-un accident de masina

Un grav accident de circulatie a avut loc vineri seara in judetul Bihor, in care si-a gasit sfarsitul artista satmareanca Paula Rat. Paula a fost fiica fostului presedinte al Olimpiei Satu Mare, Catrinel Rat si era cunoscuta pentru talentul ei in muzica usoara dar si ca om de televiziune.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, increzator in proiectul autostrazii A10 Sebes - Turda, care ar urma sa decongestioneze unul dintre cele mai aglomerate drumuri nationale din judetul Alba

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, s-a declarat optimist in legatura cu proiectul autostrazii A10 Sebes - Turda, dupa ce a facut o vizita pe santierul de lucru, informeaza B1 TV. Ioan Rus a spus ca.

FOTO VIDEO Vrei adrenalina? Atunci trebuie sa mergi la complexul din Cheile Rasnoavei!

Bungee jumping, tiroliana, pendul,slackline mersul in echilibru pe o coarda elastica), escalada, rapel, tir cu arcul, tir cu pusca, mountain bike, echitatie etc. , aproape tot ce iti doresti in materie de sporturi extreme, gasesti la Parcul de aventura Cheile Rasnoavei.

60 de ani de la moartea lui Albert Einstein. Cele mai interesante cugetari ale marelui savant

Pe 18 aprilie 1955, in urma cu fix 60 de ani, se stingea din viata unul dintre cele mai mari genii din istoria omenirii.

Cele mai sanatoase fructe in cura de slabire

O cura de slabire trebuie sa aiba in meniu si fructe care au efecte benefice asupra organismului. Iata cateva dintre cele mai sanatoase fructe.

Victor Ponta: Romania, in acest moment, este cea mai competitiva economie din Europa

Romania, in acest moment, este una dintre cele mai competitive, daca nu cumva cea mai competitiva economie din Europa, prin faptul ca avem taxe mici, precum cota unica, TVA se reduce si am scutit impozitul pe profit. In acelasi timp, forta de munca.

FOTO HOT! Nicole Scherzinger si cea mai sexy fotografie de pe Instagram! Cum s-a pozat artista pentru fanii sai

A cunoscut succesul mai intai ca si dansatoare, ulterior devenind membra intr-una dintre cele mai iubite girl band-uri din toate.

FOTO Marirea si decaderea uzinei Electroputere Craiova - lucruri mai putin cunoscute. Cum a deraiat fabrica-etalon, imediat dupa Revolutie

Uzina Electroputere Craiova a fost nationalizata in anul 1949 si a fost una dintre cele mai mari fabrici din Oltenia. Primele transformatoare au fost realizate in Banie in conceptie proprie in anul 1951.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )