Libnet.ro
UNICEF

16:45

FOTO HOT! Nicole Scherzinger si cea mai sexy fotografie de pe Instagram! Cum s-a pozat artista pentru fanii sai

Devorator Monden Devorator Monden,
FOTO HOT! Nicole Scherzinger si cea mai sexy fotografie de pe Instagram! Cum s-a pozat artista pentru fanii sai

A cunoscut succesul mai intai ca si dansatoare, ulterior devenind membra intr-una dintre cele mai iubite girl band-uri din toate. continuă pe Devorator Monden

Ce putin ii trebuie lui Nicole Scherzinger ca sa se simta ca un ingeras fierbinte

Cu siguranta, despre Nicole Scherzinger se poate spune, fara teama de a gresi, ca stie cum sa-i faca pe barbati sa ofteze.

FOTO La Alunis se afla cea mai veche biserica rupestra din Romania unde inca se slujeste. A fost sapata in stanca, in locul unde era ascunsa o icoana

Muntii Buzaului ascund in zona marginita de localitatile Alunis, Nucu si Bozioru aproximativ 30 de locuinte rupeste. Dintre acestea, cea mai cunoscuta este biserica din Alunis, care functioneaza de peste 700 de ani, fiind una dintre putinele lacasuri sapate in piatra in care inca se mai tin slujbe. O legenda spune ca biserica a fost sapata in stanca de doi ciobani, indemnati de o forta divina.

Victor Ponta: Romania, in acest moment, este cea mai competitiva economie din Europa

Romania, in acest moment, este una dintre cele mai competitive, daca nu cumva cea mai competitiva economie din Europa, prin faptul ca avem taxe mici, precum cota unica, TVA se reduce si am scutit impozitul pe profit. In acelasi timp, forta de munca.

Laura Stefan, desemnata Femeia curajoasa a anului 2015 de Ambasada SUA: Ma motiveaza schimbarea Romaniei; cea mai dificila situatie: martea neagra

Experta anticoruptie Laura Stefan, desemnata castigatoarea premiului Femeia curajoasa 2015 de catre Ambasada SUA, a declarat ca este motivata de schimbarea Romaniei ca rezultat al muncii societatii civile, precizand ca cea mai dificila situatie prin care a trecut a fost martea neagra.

Cercetatorii au o noua teorie despre materia intunecata, cea mai raspandita din Univers

O echipa de oameni de stiinta a anuntat descoperirea unor dovezi clare care arataca materia intunecata ar fi mai dinamica decat se credea. Materia intunecatae un tip necunoscut de materie, care nu emite si nici nu absoarbe lumina sau radiatiile electromagnetice sau de alta natura, si nu poate fi observata direct cu telescoapele. Reprezinta 85% [] Cercetatorii au o noua teorie despre materia intunecata, cea mai raspandita din Univers Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cresterea economiei Chinei, cea mai slaba din ultimii sase ani

Ritmul de crestere a economiei chineze a incetinit semnificativ in primele trei luni din 2015, consemnand cea mai slaba evolutie din ultimii sase ani.

Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate. Cum sa te rogi cu adevarat ca sa scapi griji si sa iti vindeci dureri crunte

Rugaciunea este cea mai fireasca miscare sufletului smerit, care isi recunoaste neputinta si alearga la Ziditorul sau, Dumnezeu, pentru a lua izbavire si usurare in durerile sale. Fara rugaciune, credinta in puterea divina si optimism, vindecarea nu ar fi posibila.

Editie Speciala. Ministrul Apararii explica de ce a emis CEA MAI MARE ALARMA MILITARA din ultimii 10 ani

Cea mai mare alarma militara din ultimii 10 ani in Romania a fost data marti seara. Peste 3. 000 de militari si 500 de tancuri au fost mobilizate de Ministerul Apararii in cel mai mare exercitiu militar.

UPS, cea mai mare companie de curierat din lume, vrea sa investeasca un miliard de euro in Europa

United Parcel Service UPS), cea mai mare companie de curierat din lume, vrea sa investeasca un miliard euro in Europa, pentru a-si extinde reteaua, in conditiile in care unul dintre principalii competitori, FedEx, a anuntat saptamana trecuta ca va prelua firma olandeza TNT pentru 4,4 miliarde euro, scrie Mediafax.

Un nou record mondial: O profesoara din Berlin de 65 de ani va deveni cea mai in varsta mama de cvadrupleti din lume (VIDEO)

O profesoara de limba engleza din Berlin este pe cale de a dobori un record modial. La 65 de ani, femeia mai are cateva luni pana va deveni cea mai in varsta mama din lume, potrivit B1 TV. Pentru mai bine de un .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )