Libnet.ro
UNICEF

09:30

Victor Ponta: Romania, in acest moment, este cea mai competitiva economie din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Romania, in acest moment, este cea mai competitiva economie din Europa

Romania, in acest moment, este una dintre cele mai competitive, daca nu cumva cea mai competitiva economie din Europa, prin faptul ca avem taxe mici, precum cota unica, TVA se reduce si am scutit impozitul pe profit. In acelasi timp, forta de munca. continuă pe Wall-Street Ro

Reghecampf nu are emotii in privinta titlului: Steaua are valoare. Este cea mai puternica

Laurentiu Reghecampf, fostul antrenor al Stelei, considera ca echipa din Ghencea ramane favorita la titlu in pofida pierderii de teren in fata celor de la ASA Tg. Mures. De la un avans de sapte puncte, Steaua mai pastreaza doar doua dupa ce in ultimele doua etape a obtinut un singur punct.

Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate. Cum sa te rogi cu adevarat ca sa scapi griji si sa iti vindeci dureri crunte

Rugaciunea este cea mai fireasca miscare sufletului smerit, care isi recunoaste neputinta si alearga la Ziditorul sau, Dumnezeu, pentru a lua izbavire si usurare in durerile sale. Fara rugaciune, credinta in puterea divina si optimism, vindecarea nu ar fi posibila.

Care este cel mai poluat oras din lume

New Delhi este orasul cel mai poluat din lume, potrivit unui raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Masuratorile facute in 1. 600 de orase de pe mapamond au aratat ca in orasul indian este cea mai.

Victor Ponta: Autostrada Comarnic-Brasov nu poate fi realizata in lipsa unui consens politic

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Brasov, ca autostrada Comarnic-Brasov nu poate fi realizata fara un consens politic si ca reprezentantii PNL ar trebui sa isi dea seama ca, daca nu renunta la populism, autostrada nu va fi facuta niciodata, potrivit Mediafax. Premierul a afirmat, intrebat fiind ce parere are despre realizarea autostrazii Comarnic-Brasov, ca solutia initiala - parteneriatul public-privat -, pe care o considera cea mai buna, nu poate fi realizata in lipsa unui consens politic.

Victor Ponta: Daca cei de la Dacia o mai tin in mitinguri o sa se mute productia in Maroc

Premierul Victor Ponta reactioneaza dupa ce mai multi oameni au protestat impotriva actiunilor Guvernului la Mioveni. Acesta spune ca daca angajatii Dacia o mai tin in mitinguri, o sa se mute productia in.

Victor Ponta, catre Consiliul Concurentei: Apreciez ca nu urmati tendinta Institutiilor Republicii Socialiste Romania de a merge pe o cale militieneasca

Premierul Victor Ponta, prezent la bilantul Consiliului Concurentei, a felicitat institutia pentru ca a pus accentul pe preventie si nu a urmat tendinta altor structuri de a urma o cale militieneasca, structuri pe care el, in mod informal, le numeste ca fiind ale Republicii Socialiste Romania.

VIDEO Victor Ponta, catre Consiliul Concurentei: Apreciez ca nu urmati tendinta Institutiilor Republicii Socialiste Romania de a merge pe o cale militieneasca

Premierul Victor Ponta, prezent la bilantul Consiliului Concurentei, a felicitat institutia pentru ca a pus accentul pe preventie si nu a urmat tendinta altor structuri de a urma o cale militieneasca, structuri pe care el, in mod informal, le numeste ca fiind ale Republicii Socialiste Romania.

Victor Ponta: Avem o serie de institutii cu atitudine militieneasca

Premierul Victor Ponta a declarat ca o serie de institutii ale statului au o atitudine militeneasca, pe care le-a caracterizat ca fiind parte a Republicii Socialiste Romania.

Victor Ponta: Am vazut controale si masuri luate de Consiliul Concurentei. Va felicit pentru sanctionarea practicilor ilegale (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la bilantul Consiliului Concurentei, ca se bucura ca institutia nu a mers pe o cale militieneasca in actiunile sale, precum au facut alte institutii din Romania. Acesta.

Premierul Victor Ponta, intalnire la Guvern cu directorul SRI, Eduard Hellvig. SRI confirma intalnirea

40 - Purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava a declarat, miercuri, ca directorul SRI, Eduard Hellvig a avut o intalnire cu premierul Victor Ponta, la solicitarea celui din urma, mentionand ca la.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )