Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ce parere are Ion Tiriac despre Simona Halep, Victor Ponta si Klaus Iohannis

ADPM ADPM,
Ce parere are Ion Tiriac despre Simona Halep, Victor Ponta si Klaus Iohannis

Ion Tiriac si-a spus parerea despre cele trei personaje despre care se scrie cel mai mult in aceasta perioada. Iata ce a zis despre Simona Halep, Victor Ponta si Klaus Iohannis. continuă pe ADPM

REVISTA PRESEI: Ion Tiriac dezvaluie cui ii va lasa averea sa

In ziarele de luni, citim despre criza refugiatilor si de ce se opresc imigrantii in gara Keleti din Budapesta, dar si un interviu cu Ion Tiriac. in continuare, aflam noi detalii privind asasinarea lui Mihai Balasescu, fost secretar adjunct in PNL, razboiul de pe piata muncii pentru ingineri si muncitori calificati, dar si despre strategia Romaniei la meciul cu Grecia.

Victoria Azarenka: Simona Halep are aproape toate loviturile, este foarte solida din spatele terenului

Ajunsa in sferturile de la US Open, Simona Halep va da un examen important in urmatoarea partida, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Victoria Azarenka. Pregatita de Wim Fissette, sportiva din Belarus ar putea avea un usor avantaj, antrenorul belgian cunoscand-o foarte bine pe Simona. A crescut mult fata de ultima oara cand am jucat impotriva ei. Simona Halep are aproape toate loviturile, este solida din spatele terenului, a precizat Azarenka.

Cui ii va lasa Ion Tiriac averea?

Ion Tiriac a ocupat ani la rand locul 1 ca si cel mai bogat roman. Cui ii va lasa, insa, averea, dupa moarte? Raspunsul este surprinzator.

Ion Tiriac a dezvaluit cui va lasa averea sa, estimata la peste un miliard de euro

Averea Ion Tiriac, ajuns la varsta de 76 de ani, este estimata la peste 1 miliard de euro, iar fostul tenismen se gandeste deja si cui o va lasa. O sa fiu cel mai bogat om din cimitir. Cind am vandut tot sau.

Ce vrea sa faca Ion Tiriac cu averea sa colosala dupa ce moare. Anuntul facut de magnat

Ion Tiriac se gandeste serios la ceea ce se va intampla cu averea sa, dupa ce va muri. Se fereste insa sa ofere o estimare asupra a cat de bogat este. Asta o sa vedeti cand imi numarati banii si o sa.

Ion Tiriac anunta o investitie uriasa in Bucuresti. Ce vrea sa faca omul de afaceri

Omul de afaceri Ion Tiriac e decis sa faca un urias complex sportiv la marginea Bucurestiului. Si e gata sa bage adanc mana in buzunar. Chiar daca autoritatile nu l-au ajutat. Este paranoic sa te.

O sa fiu cel mai bogat om din cimitir. Ion Tiriac se gandeste cui sa-i lase uriasa sa avere

Omul de afaceri Ion Tiriac, ajuns la 76 de ani, a strans o avere estimata la peste 1 miliard de euro. Fostul mare tenismen se gandeste deja cui sa-i lase uriasa sa avere. O sa fiu cel mai bogat om din cimitir.

Simona Halep, despre retragerea din proba de dublu mixt de la US Open: Nu e vorba de o accidentare, este doar o mica problema si sper sa ma recuperez

Simona Halep, numarul 2 mondial, a declarat, luni, dupa retragerea din proba de dublu mixt din turneul de la US Open, ca a avut dureri la picior si la spate in timpul meciului cu nemtoaica Sabine Lisicki, pe care a.

Simona Halep, increzatoare la US Open:Simt ca am sanse la acest turneu

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, dupa calificarea in optimile de finala ale US Open, ca, desi a venit fara prea mai asteptari la New York dupa rezultatele slabe inregistrate pe zgura si pe iarba, simte ca are sanse la acest turneu de Grand Slam.

Simona Halep-Victoria Azarenka LIVE. Halep se desprinde usor

Simona Halep-Victoria Azarenka 3-1. Halep reuseste break-ul dupa un game foarte lung. Halep isi castiga serviciul. Fiecare jucatoare castiga pe serviciul celeilalte. Simona Halep-Victoria Azarenka.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2257 seconds )