Libnet.ro
UNICEF

10:01

Pareri despre iPhone 11: cel mai ieftin iPhone impresioneaza pe toata lumea

Playtech Playtech,
Pareri despre iPhone 11: cel mai ieftin iPhone impresioneaza pe toata lumea

Pana ajunge noul telefon Apple la noi mai dureaza o saptamana. in Statele Unite ale Americii a ajuns insa la primii oameni care sa-l foloseasca. Asa ca am adunat aici pareri despre. continuă pe Playtech

Pareri despre iPhone 11 Pro: telefonul care ingroapa camerele foto compacte?

Cu aproape o saptamana inainte sa ajunga in Romania, sunt cateva pareri despre iPhone 11 Pro. Sunt doua modele, ambele cu aceleasi trei camere principale si diferenta principala e.

Performanta iPhone 11 lasa concurenta in lacrimi si e motivul pentru care costa atat

IPhone 11 si iPhone 11 Pro au fost anuntate oficial. Ca de fiecare data, Apple n-a oferit chiar toate detaliile. Dar, din fericire, in mai putin de-o saptamana le-am aflat. Astfel, acum.

Cel mai mare transport agabaritic efectuat vreodata in Romania. Ce greutate are rezervorul imens

Cel mai mare transport abagaritic efectuat in Romania a plecat din Bucuresti in urma cu 3 zile si a avut ca destinatie portul Oltenita. Piesa, un rezervor imens de peste 73 de metri lungime, trebuie sa ajunga in Azerbaidjan. Acesta este cel mai mare transport agabaritic efectuat vreodata in Romania.

iPhone 11 si celelalte modele au o problema grava de securitate cu iOS 13

Inainte ca Apple sa prezinte iPhone 11 si sa anunte oficial lansarea iOS 13, s-a aflat ca lucreaza deja la o actualizare pentru sistemul de operare. Acum e posibil sa aflam si de ce.

VIDEO Reclamele la iPhone 11 Pro iti arata de ce costa o avere

Nu au ajuns inca in magazine, dar Apple isi promoveaza intens noile smartphone-uri anuntate de curand. Compania a publicat trei reclame la iPhone 11 Pro pe canalul sau de YouTube. Cum se.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 6 - 13 SEPTEMBRIE SIF Moldova - cel mai bun randament din BET-FI

Titlurile SIF Moldova SIF2) au avansat cu 4,45%, in raport cu moneda euro, in intervalul 6 - 13 septembrie, reprezentand titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicilor BET-FI si BET-XT, care au inregistrat aprecieri, in perioada analizata, spre deosebire de referinta pietei, indicele BET.

Cazul Caracal, in punctul cel mai complicat al anchetei. Dinca a iesit din arest spre locul crimelor

Cazul Caracal a ajuns in punctul cel mai complicat al anchetei. Gheorghe Dinca a iesit din Arestul Central al Politiei Capitalei, iar zilele urmatoare se va indrepta spre locul crimelor. Cazul Caracal, in punctul cel mai complicat al anchetei Surse judiciare au declarat, sambata, 14 septembrie, ca Dinca a fost mutat din Arestul Central al .

Numarul de migranti in insulele elene, cel mai ridicat dupa 2016

Peste 26. 000 de migranti se afla in insulele grecesti din Marea Egee, cel mai mare numar dupa acordu.

Decizie-soc luata de procurorul general, dupa cazul Caracal: Se afla in desfasurare cel mai amplu control din istorie. Toate parchetele din tara sunt implicate

Procurorul General al Romaniei a facut noi declaratii la sediul CSM. Bogdan Licu a declarat, marti, ca in Ministerul Public se desfasoara cel mai amplu control din istoria institutiei. in cadrul.

Sunt verificate dosarele de lipsire de libertate la toate parchetele din tara. Procurorul general: Este cel mai amplu control din istoria Parchetului General

Parchetul General face verificari la toate parchetele din tara privind dosarele care vizeaza disparitia unor persoane si infractiunea de lipsire de libertate inregistrate in ultimii 10 ani, fiind cel mai amplu control din istoria Ministerului Public, a declarat marti procurorul general interimar Bogdan Licu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )