Libnet.ro
UNICEF

07:15

Pariati pe optimile de la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Pariati pe optimile de la Australian Open

Duminica debuteaza la Melbourne faza optimilor de finala in primul turneu de Mare Slem al anului, Australian Open. Accesati aceasta pagina pentru a vedea cotele meciurilor programate, Rybarikova - Wozniacki sau Kyrgios - Dimitrov fiind partidele vedeta. continuă pe Online Sport

Dominic Thiem, in optimi la Australian Open

Tenismanul austriac Dominic Thiem, cap de serie 5, s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open de la Melbourne, primul Grand Slam al anului, dupa ce l-a invins pe francezul Adrian Mannarino,.

Australian Open. La ce ora joaca Simona Halep cu Eugenie Bouchard

Australian Open. Simona Halep - Eugenie Bouchard. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului Australian Open, luni, la Melbourne, dupa ce a.

VICTORIE, SIMONA HALEP! Meci de Hollywood pentru optimile de la Australian Open (VIDEO, FOTO)

Meci de Hollywood pentruSimona Halep, locul 1 WTA, care s-a calificat inoptimi de la Australian Open, dupa ce a trecut deamericanca Lauren Davis, 24 de ani, 76 WTA, scor 4-6, 6-4, 15-13,.

Presa internationala dupa calificarea Simonei Halep in optimi la Australian Open: marathon woman, meci epic

Presa internationala a scris, sambata, dupa ce Simona Halep s-a calificat in optimile Australian Open trecand de Lauren Davis dupa un meci de aproape patru ore, ca romanca este marathon woman si confruntarea dintre cele doua sportive a fost una epica, un thriller.

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala ale Australian Open. E neinvinsa in fata acesteia si a obtinut un mare avantaj la Melbourne

Simona Halep a trecut cu bine de intalnirea cu Lauren Davis si s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open.

VIDEO Australian Open: Elina Svitolina, in premiera in optimile competitiei de la Melbourne

Aventura Martei Kostyuk Ucraina, locul 521 WTA) la Australian Open a luat sfarsit, jucatoarea in varsta de 15 ani fiind invinsa de compatrioata sa Elina Svitolina favorita numarul patru), scor 6-2, 6-2. In urma acestui succes, Svitolina a acces in premiera in optimile primului turneu de Grand Slam al anului.

Australian Open: Naomi Osaka, adversara Simonei Halep in optimi - Victorie in doua seturi cu Ashleigh Barty

Simona Halep 1 WTA) va juca in optimile de finala de la Australian Open cu japoneza Naomi Osaka 72 WTA), invingatoare cu 6-4, 6-2 in fata australiencei Ashleigh Barty, cap de serie numarul 18. Calificarea in optimile competitiei de la Melbourne este cea mai buna performanta in turneele de Grand Slam pentru japoneza in varsta de 20 de ani.

VIDEO Australian Open: Naomi Osaka, adversara Simonei Halep in optimi - Victorie in doua seturi cu Ashleigh Barty

Simona Halep 1 WTA) va juca in optimile de finala de la Australian Open cu japoneza Naomi Osaka 72 WTA), invingatoare cu 6-4, 6-2 in fata australiencei Ashleigh Barty, cap de serie numarul 18. Calificarea in optimile competitiei de la Melbourne este cea mai buna performanta in turneele de Grand Slam pentru japoneza in varsta de 20 de ani.

AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep, cea mai lunga partida a carierei. Meci dramatic cu Lauren Davis

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat dramatic in optimile de finala ale turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, sambata, la Melbourne,.

Australian Open: Su-Wei Hsieh face inca o victima de lux - Agnieszka Radwanska (Rezultatele zilei)

Su-Wei Hsieh pare sa faca turneul carierei la Australian Open, jucatoarea de 32 de ani reusind sa trimita acasa inca un nume mare: Agnieszka Radwanska. Dupa ce in turul precedent o eliminase pe Garbine Muguruza favorita trei), Su a invins-o in doua seturi, scor 6-2, 7-5, si pe poloneza, reusind sa acceada in optimile competitiei de la Melbourne.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )