Libnet.ro
UNICEF

22:45

Parintii lui Razvan Ciobanu au ajuns la IML Constanta

Antena3 Antena3,
Parintii lui Razvan Ciobanu au ajuns la IML Constanta

Parintii lui Razvan Ciobanu au ajuns in urma cu putin timp la Institutul de Medicina Legala din Constanta acolo unde vor fi gata rezultatele necropsiei. Concluziile legistilor ar putea elucida misterul ca. continuă pe Antena3

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident de masina [VIDEO]

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit luni dimineata, intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta, dupa ce masina pe care o conducea a lovit mai multi copaci, transmite News. ro. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, luni dimineata a avut loc un grav accident rutier la iesirea din localitatea Sacele spre Navodari. Un [] .

Trupul neinsufletit al lui Razvan Ciobanu a ajuns la morga din Constanta pentru necropsie

Trupul neinsufletit al lui Razvan Ciobanu a fost adus la Morga Cimitirului Central din Constanta, in vederea efectuarii necropsiei. Dupa finalizarea autopsiei, dar si a anchetei realizate de politisti, se.

Concluzii incredibile in urma primelor analize. Razvan Ciobanu avea DROGURI in sange (VIDEO)

Razvan Ciobanu avea droguri in sange la momentul producerii accidentului rutier, de luni, din judetul Constanta, in urma caruia creatorul de moda si-a pierdut viata, relateaza B1 TV. Acest detaliu ar urma,.

VIDEO UPDATE Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier / El era singur in masina si conducea cu viteza mare / Imagini de la fata locului

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, in judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, autoturismul a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci. Reactii la moartea lui Razvan Ciobanu: pasionat, designer cu har, care a facut imposibilul posibil.

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, la Constanta

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DN 22 B, judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, autoturismul a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci.

UPDATE Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, la Constanta / Imagini de la fata locului

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, in judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, autoturismul a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci.

Cine este proprietarul masinii in care a murit Razvan Ciobanu si ce legatura aveau el si sotia sa cu creatorul de moda

Barbatul a carei carte de identitate a fost gasita in masina ce i-a adus sfarsitul lui Razvan Ciobanu, in urma teribilului accident rutier petrecut, luni dimineata, in judetul Constanta, este Iulian Cercel, fiul unui om de afaceri din Calarasi, mort in urma cu cativa ani.

Marturii facute de o apropiata, dupa moartea lui Razvan Ciobanu. Creatorul de moda nu ar mai fi avut bani de chirie

Razvan Ciobanu, care a murit intr-un accident rutier in judetul Constanta, se confrunta cu probleme financiare in ultima perioada. Creatorul de moda urma sa inchida atelierul de moda, care intrase in.

Ce au gasit anchetatorii in masina lui Razvan Ciobanu, creatorul de moda ucis intr-un teribil accident a doua zi de Paste

Razvan Ciobanu, cunoscut creator de moda, a murit luni dimineata, la varsta de 43 de ani, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DJ 226, judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci. Conform Realitatea TV, se pare ca in masina acestuia au fost gasite doua acte de identitate, unul apartinand unui tanar din Calarasi.

Prima reactie a familiei lui Razvan Ciobanu, dupa tragicul accident: Ne-a mintit ca merge la Valcea

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DN 226, judetul Constanta. Din cauza vitezei, masina a iesit de pe carosabi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )