Libnet.ro
UNICEF

12:30

PARLAMENT: Motiunea de cenzura - citita in plenul reunit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PARLAMENT: Motiunea de cenzura - citita in plenul reunit

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, joi dimineata, in sedinta comuna, pentru citirea motiunii de cenzura, care va fi dezbatuta si votata saptamana viitoare, pe 10 octombrie. continuă pe Ziarul Bursa

Parlament: Motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului va fi citita joi in plenul reunit

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc joi dimineata, in sedinta comuna, pentru citirea motiunii de cenzura, care va fi dezbatuta si votata saptamana viitoare, pe 10 octombrie.

Motiunea de cenzura, citita in Parlament. Care sunt principalele reprosuri ale Opozitiei: Guvernul Dancila poate sa fie numit guvernul sanselor ratate pentru Romania. Tara pierde oportunitati in fiecare zi (VIDEO)

Motiunea de cenzura initiata de PNL si intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis urgent a fost citita joi dimineata in plenul Parlamentului. Votul asupra documentului a fost.

Motiunea de cenzura citita in Parlament. Sala este aproape goala. Majoritatea PSD, nesigura dupa triumful opozitiei

Motiunea de cenzura a Opozitiei va fi citita joi in Parlament. Votul care ar putea trimite Guvernul Dancila acasa se va da insa saptamana viitoare si nu in acest weekend, asa cum au dorit social.

A picat ordinea de zi in Parlament! Motiunea de cenzura nu va mai putea fi votata sambata

45 -A picat ordinea de zi in Parlament! Florin Iordache a declarat sedinta inchisa. Programul si ordinea de zi au fost respinse, declar sedinta inchisa!,a spus Florin.

VIDEO Motiunea pentru debarcarea premierului Viorica Dancila a fost citita in plenul Parlamentului. Votul, joia viitoare - UPDATE

Motiunea de cenzura la adresa Guvernului Dancila - intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta! - a fost citita in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. Dezbaterea si votul vor avea loc peste o saptamana. Calendarul a fost stabilit miercuri, in urma unei sedinte de plen in care PSD a esuat in planul de a impune sambata votul la motiune.

LIVETEXT Senatorul PNL Florin Citu citeste motiunea de cenzura in plen. Noile calcule arata ca Guvernul poate fi demis

Motiunea de cenzura a fost citita azi in plenul reunit al Parlamentului, votul urmand a fi dat joia viitoare. Noile calcule parlamentare arata ca Opozitia va strange numarul necesar de voturi pentru a demite Guvernul Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )