Libnet.ro
UNICEF

18:45

Parlament: Motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului va fi citita joi in plenul reunit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Parlament: Motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului va fi citita joi in plenul reunit

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc joi dimineata, in sedinta comuna, pentru citirea motiunii de cenzura, care va fi dezbatuta si votata saptamana viitoare, pe 10 octombrie. continuă pe Wall-Street Ro

PARLAMENT: Motiunea de cenzura - citita in plenul reunit

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, joi dimineata, in sedinta comuna, pentru citirea motiunii de cenzura, care va fi dezbatuta si votata saptamana viitoare, pe 10 octombrie.

UPDATE PNL a depus motiunea de cenzura - calendarul, stabilit miercuri dimineata Opozitia acuza PSD ca impinge votul intr-o zi nelucratoare Marcel Ciolacu: Zilele sunt constitutionale, credeam ca e o urgenta

PNL a depus motiunea de cenzura, sustinuta de USR, UDMR, PMP, Pro Romania si ALDE. Textul a fost semnat de 237 de parlamentari. Birourile Permanente urmeaza sa se reuneasca miercuri pentru a stabili calendarul, dupa ce initial trebuia ca o decizie sa se ia marti seara, insa nu a fost cvorum.

A picat ordinea de zi in Parlament! Motiunea de cenzura nu va mai putea fi votata sambata

45 -A picat ordinea de zi in Parlament! Florin Iordache a declarat sedinta inchisa. Programul si ordinea de zi au fost respinse, declar sedinta inchisa!,a spus Florin.

VIDEO O prima victorie pentru Opozitie: programul impus de PSD pentru motiune a fost respins Ciolacu: Matematic, PSD a pierdut majoritatea Motiunea va fi votata joia viitoare

Calendarul citirii si dezbaterii motiunii de cenzura, impus dimineata de PSD in Birourile Permanente, a fost respins la vot in plen, cu 194 de voturi. Matematic, PSD a pierdut majoritatea, nu s-a aprobat ordinea de zi, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, la finalul sedintei in care parlamentarii opozitiei au scandat Demisia. in final, conducerea Parlamentului a decis ca motiunea de cenzura sa fie citita joi si va fi votata peste o saptamana, joia viitoare.

A fost stabilita data pentru votul motiunii de cenzura. Cand ar putea pica Guvernul Viorica Dancila

Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au stabilit data pentru votul motiunii de cenzura. Cand ar putea pica Guvernul Vioricai Dancia? A fost stabilita data pentru votul motiunii de cenzura Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au decis ca motiunea de cenzura depusa de PNL pentru demiterea Guvernului Dancila sa fie .

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )