Libnet.ro
UNICEF

13:45

Parlamentare 2020. A treia saptamana de campanie. Show electoral cu pensiile speciale, plangeri la CNA si planuri marete pentru fonduri bonus de la UE

Hotnews Hotnews,
 Parlamentare 2020. A treia saptamana de campanie. Show electoral cu pensiile speciale, plangeri la CNA si planuri marete pentru fonduri bonus de la UE

Cea de-a treia saptamana electorala debutat cu scandalul pensiilor speciale pentru parlamentari. De ani de zile tema pensiilor speciale este scoasa in campaniile electorale, iar partidele politice o exploateaza la maxim prin declaratii si proiecte legislative. continuă pe Hotnews

Alegeri parlamentare 2020. Cu ce acte merg la vot cei din Diaspora

In 6 decembrie avem parte de alegeri parlamentare 2020, iar romanii sunt asteptati la vot. Atat in tara cat si in diaspora se fac pregatiri intense ca votul sa decurca conform legii. in acelasi timp va trebui sa se tina seama si de restrictiile impuse de pandemie. Alegeri parlamentare 2020 Conform declaratiilor oficiale, orice roman .

Candidatii la alegerile parlamentare 2020. Cati romani se bat pe un loc

Mai avem mai putin de o luna pana la alegerile parlamentare 2020. O prima statistica arata cifre noi in ceea ce priveste candidatii la alegerile parlamentare 2020, iar suprizele de-acum incep. Candidatii la alegerile parlamentare 2020 Pe 6 decembrie, in plina pandemie si cu numarul de noi infectari intr-o crestere vertiginoasa, vom merge sa votam .

Parlamentare 2020. Grindeanu (PSD): Avem cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor. PNL si USR, nu aveti nicio sansa sa mai deturnati votul romanilor

PSD a pus la punct cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor la nivel national pentru alegerile parlamentare, a anuntat duminica prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu. Vreau sa fac un avertisment pentru PNL si USR si anume ca nu aveti nicio sansa sa mai deturnati votul romanilor, a mai afirmat Grindeanu.

Cum vor vota romanii din localitatile carantinate la alegerile parlamentare din 2020

Romanii voteaza pentru alegerile parlamentare din 2020 la data de 6 decembrie, iar asa cum s-a intamplat si la locale, procesul este organizat in conditii speciale, din cauza pandemiei de COVID-19. Mai mult.

Alegeri parlamentare 2020. Care sunt atributiile unui senator

Pe data de 6 decembrie romanii cu drept de vot sunt chemati sa aleaga componenta noului Parlament. Care sunt insa principalele atributii pe care senatorii le au. Principalele atributii ale.

Alegeri parlamentare 2020. Care sunt atributiile unui deputat

Pe data de 6 decembrie romanii cu drept de vot sunt chemati sa aleaga componenta noului Parlament. Care sunt insa mai exact principalele atributii pe care deputatiile au. Care sunt.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )