Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alegeri parlamentare 2020. Care sunt atributiile unui deputat

B1 B1,
Alegeri parlamentare 2020. Care sunt atributiile unui deputat

Pe data de 6 decembrie romanii cu drept de vot sunt chemati sa aleaga componenta noului Parlament. Care sunt insa mai exact principalele atributii pe care deputatiile au. Care sunt. continuă pe B1

Alegeri parlamentare 2020. Care sunt atributiile unui senator

Pe data de 6 decembrie romanii cu drept de vot sunt chemati sa aleaga componenta noului Parlament. Care sunt insa principalele atributii pe care senatorii le au. Principalele atributii ale.

Alegeri parlamentare 2020. Cu ce acte merg la vot cei din Diaspora

In 6 decembrie avem parte de alegeri parlamentare 2020, iar romanii sunt asteptati la vot. Atat in tara cat si in diaspora se fac pregatiri intense ca votul sa decurca conform legii. in acelasi timp va trebui sa se tina seama si de restrictiile impuse de pandemie. Alegeri parlamentare 2020 Conform declaratiilor oficiale, orice roman .

Alegeri parlamentare 2020. AEP a primit 2.141 de plicuri exterioare care contin buletinele de vot ale alegatorilor romani din strainatate

Autoritatea Electorala Permanenta anunta ca, pana miercuri, a fost inregistrata primirea a 2. 141 de plicuri exterioare care contin buletinele de vot ale alegatorilor romani din.

Cine sunt cei mai cunoscuti candidati de pe listele pentru alegerile parlamentare. Vedetele care ne cer votul anul acesta

Artistii iau cu asalt scena politica. Loviti in plin de restrictiile impuse pe fondul pandemiei de Covid-19, o parte dintre cantaretii si actorii romani vor sa schimbe regulile din interior. Astfel ca,.

Alegeri parlamentare 2020: Program de lucru prelungit in weekend la Evidenta Persoanelor Bucuresti pentru eliberarea actelor de indentitate

Ghiseele DirectieiGenerale de Evidenta a Persoanelor din Capitala vor avea programprelungit in zilele de 5 si 6 decembrie, pentru eliberarea actelor de identitate la timp pentru alegerile.

Ciolacu: Cred din ce in ce mai mult ca PSD va fi pe primul loc la alegeri!

Pe zi ce trece de campanie si din discutiile cu oamenii cred din ce in ce mai mult ca PSD va fi pe primul loc la alegeri, declara liderul PSD.

PMP cere Guvernului masuri urgente si drastice, in lupta cu pandemia COVID-19: Romania arata cum nu se poate mai rau

Partidul Miscarea Populara face apel la Guvern sa treaca la masuri urgente pentru a salva cat mai multe vieti in lupta cu SARS-CoV-2: Nu mai putem interna la ATI, pacientii sunt transferati dintr-o localitate in alta pentru a putea fi tratati, in multe spitale din tara bolnavii stau ore intregi pe holuri, pe paturi improvizate sau pe scaune si primesc oxigen.

Cum vor vota romanii din localitatile carantinate la alegerile parlamentare din 2020

Romanii voteaza pentru alegerile parlamentare din 2020 la data de 6 decembrie, iar asa cum s-a intamplat si la locale, procesul este organizat in conditii speciale, din cauza pandemiei de COVID-19. Mai mult.

Senator PSD, acuzatii grave: Guvernul vrea sa impiedice un milion de romani sa voteze la alegerile din 6 decembrie

Persoanele din anturajul cazurilor confirmate de COVID-19 trebuie sa intre in izolare, conform legii. insa, spre deosebire cetatenii care au contractat infectia cu SARS-CoV-2, contactii acestora nu au dreptul legal de a solicita urna mobila, iar autoritatile se comporta ca si cum ar vrea sa-i impiedice sa voteze, acuza un parlamentar PSD.

Liderii PP-USL au depus coroane la Mausoleul de la Marasesti si au transmis un mesaj de suflet: Credinta in Romania

Moment solemn la Mausoleul de la Marasesti. Membrii PP-USL au depus coroane si au tinut un moment de reculegere in memoria eroilor care s-au jertfit in Primul Razboi Mondial si au facut posibila reintregirea tarii. La monumentul care adaposteste ramasitele a peste 5000 de soldati si ofiteri, membrii PP-USL au transmis un mesaj de suflet, pe care l-au imprimat si pe coroane: Credinta in Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )