Libnet.ro
UNICEF

06:30

Parlamentul European a aprobat Mecanismul de redresare si rezilienta. Cati bani primeste Romania pentru combaterea efectelor pandemiei

Antena3 Antena3,
Parlamentul European a aprobat Mecanismul de redresare si rezilienta. Cati bani primeste Romania pentru combaterea efectelor pandemiei

5 miliarde EUR se vor acorda statelor europene sub forma de granturi si imprumuturi, pentru a limita efectele negative ale pandemiei. continuă pe Antena3

PE a aprobat mecanismul de redresare si rezilienta: Doar tarile care respecta statul de drept vor primi fondurile de 672,5 miliarde de euro

Parlamentul European a aprobat Mecanismul de redresare si rezilienta, conceput pentru a ajuta tarile Uniunii sa combata efectele pandemiei de COVID-19, suma pusa la dispozitia tarilor care respecta statul de drept fiind de 672,5 miliarde de euro.

Parlamentul European adopta Mecanismul European de Redresare si Rezilienta

Raportul legislativ privind Mecanismul European de Redresare si Rezilienta a fost adoptat aseara cu larga majoritate in plenul Parlamentului European.

Parlamentul European aproba Mecanismul de redresare si rezilienta in valoare de 672,5 miliarde EUR

Regulamentul referitor la obiectivele, finantarea si normele de accesare ale Mecanismului de redresare si rezilienta MRR) a fost adoptat cu 582 voturi pentru, 40 impotriva si 69 abtineri. MRR este cel mai important element constitutiv al pachetului de stimulente aferent Instrumentului european de redresare Next Generation EU, in valoare de 750 de miliarde EUR, conform unui comunicat remis redactiei.

Parlamentul European a aprobat Mecanismul de redresare si rezilienta in valoare de 672,5 miliarde de euro. Siegfried Muresan: Vom avea posibilitatea de a folosi acesti bani in proiecte de infrastructura vitale

Parlamentul European a aprobat Mecanismul de redresare si rezilienta in valoare de 672,5 miliarde de euro, conceput pentru a ajuta tarile Uniunii sa combata efectele pandemiei de COVID-19, potrivit unui.

Comisia Europeana saluta votul dat in PE pentru Mecanismul de Redresare si Rezilienta Von der Leyen: Avem datoria sa ajutam cetatenii, intreprinderile si comunitatile sa iasa din criza economica

Comisia Europeana a salutat miercuri votul din Parlamentului European, care confirma acordul politic la care s-a ajuns in decembrie 2020 referitor la Regulamentul privind Mecanismul de redresare si rezilienta.

Cati bani castiga Jador la Survivor Romania. Suma este si mai mare decat s-a crezut initial

Este oare Joador cel mai bine platit concurent de la emisiunea Survivor Romania 2021? Potrivit Ciao. ro, artistul ar castiga o suma uriasa la emisiunea care se desfasoara in Republica Dominicana. Cati bani castiga Jador la Survivor Romania insa Jador este si unul dintre cei mai apreciati artisti la ora actuala. in emisiunea Survivor Romania 2021, .

Cati bani a castigat Simona Halep, de fapt, din tenis. Sumele sunt mult mai mici, s-a aflat adevarul

Despre cat castiga Simona Halep s-a tot scris, iar presa a vehiculat ca sportiva ar avea un venit imens. Acum, insa, s-a aflat adevarul. Care este situatia premiilor obtinute de sportiva? Cati bani a facut Simona Halep din tenis? Simona Halep era in vara anului trecut ocupanta locului patru in clasamentul sportivelor cu cele mai .

EXCLUSIV Kamara, apel disperat pentru fiul sau bolnav. O noua operatie scumpa, de cati bani are nevoie

Solistul Kamara, din trupa Alb Negru, si fosta lui iubita, Oana, au mari emotii, pentru fiul lor, Leon, in varsta de sase anisori, diagnosticat la nastere cu tetrapareza spastica, si care urmeaza sa fie programat la cea de-a opta operatie. Baietelul nu se mai sperie insa de medici, dupa ce si-a petrecut mare parte din .

Gica Hagi da o noua lovitura. Cati bani primeste acum, din nou e o suma mare

Gica Hagi da o noua lovitura! Vorbim despre minimum 500. 000 de euro. Dupa Iancu si Luckassen, pleaca un alt jucator bine cotat de la Viitorul. Astfel, inca un om de baza al echipei constantene este transferat in strainatate. Gica Hagi da o noua lovitura Olandezul Bradley de Nooijer este aproape de un inmprumut, la Vorskla.

Salariul minim european: Parlamentul European spune ca ar contribui la reducerea inegalitatilor

Parlamentul European va dezbate si vota cu privire la masurile de combatere a inegalitatii si de abordare a problemei din ce in ce mai mari a saraciei persoanelor incadrate in munca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )