Libnet.ro
UNICEF

06:30

Parlamentul European va avea o dezbatere despre Revolutia din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentul European va avea o dezbatere despre Revolutia din Romania

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat ca Parlamentul European va avea, luni, o dezbatere despre Revolutia din Romania, exact la la 30 de ani debutul acesteia la Timisoara. Toti cei 32 de parlamentari romani, indiferent de apartenenta politica, au putut sa faca propuneri pe proiectul de text si il vor sustine in plen, a anuntat Traian Basescu, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentul European va adopta o rezolutie despre Revolutia din Romania Siegfried Muresan: La 30 de ani de la Revolutie, oamenii au dreptul sa afle adevarul

Parlamentul European va adopta saptamana viitoare o rezolutie despre Revolutia din Romania, a anuntat pe Facebook europarlamentarul PNL Siegfried Muresan.

Parlamentul European, dezbatere despre revolutia din Romania

Europarlamentarul PMP Traian Basescu anunta ca luni, la Strasbourg, in cadrul Parlamentului European.

Revolutia din Romania, in dezbaterea Parlamentului European. Traian Basescu: Luni, la Strasbourg, va avea loc un eveniment unic

Parlamentul European va dezbate si va adopta o rezolutie despre Revolutia Romana din decembrie 1989, luni, in ultima sa sesiune plenara. Propunerea grupului PPE de a se introduce o dezbatere despre Revolutia.

Rezolutie privind Revolutia din 1989, in Parlamentul European

Parlamentul European va adopta saptamana viitoare o rezolutie despre Revolutia din Romania, a anuntat miercuri pe Facebook eurodeputatul roman Siegfried Muresan.

La 30 de ani de la Revolutie, evenimentele din 1989 vor fi discutate in Parlamentul European. Basescu: Luni, la Strasbourg, va avea loc un eveniment unic

Luni, 16 decembrie, Revolutia Romana din 1989 va fi discutata in Parlamentul European, a anuntat europarlamentarul PMP, Traian Basescu, intr-o postare de pe Facebook, de sambata. Revolutia din Romania in.

Ce spune Ion Iliescu despre implicarea lui in Revolutia din 1989. A trebuit sa incheiem violent un capitol de istorie

Ion Iliescu a publicat pe blogul personal un articol in care face precizari cu privire la implicarea lui in Revolutia din 1989. Fostul presedinte al Romaniei, care este acuzat de crime impotriva umanitatii in dosarul Revolutiei, este de parere ca romanii ar trebui sa asculte toate punctele de vedere cu privire la violentele din urma .

Ce spune Raluca Turcan despre cea mai mare pensie din Romania. Cine castiga 74.000 de lei pe luna

Raluca Turcan a vorbit despre pensiile speciale si masurile pe care Guvernul Orban intentioneaza sa le implementeze pentru a rezolva problema discrepantelor si inechitatilor dintre pensiile magistratilor si cele ale oamenilor obisnuiti. Raluca Turcan, despre pensiile speciale: Simti o revolta in raport cu alti pensionari care au muncit foarte mult Vicepremierul a anuntat ca exista .

Sotul Oanei Zavoranu, prima reactie dupa ce s-a spus ca cei doi au divortat. Ce spune despre vedeta din Sacrificiul

Oana Zavoranu, una din vedetele serialului Sacrificiul, si Alex Ashraf si-au unit destinele in fata altarului imediat ce s-a incheiat vara lui 2017. Celebra bruneta parea sa isi fi gasit in sfarsit fericirea, alaturi de barbatul mult visat, mai ales ca trecuse si printr-un divort, in urma cu cativa ani, cand s-a despartit de cantaretul .

Cate iubite a avut Tudor Chirila. A fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania

Tudor Chirila a fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania, printre care si Andreea Raicu. Povestea de dragoste dintre el si fosta prezentatoare TV este poate cea mai cunoscuta, din lista idilelor juratului de la Vocea Romaniei. Odata ce s-au despartit, cei doi si-au adresat mereu doar cuvinte de bine. in .

Ce a facut o avocata celebra din Romania pentru a obtine o pensie fabuloasa de la stat. S-a pensionat dupa numai 6 luni

O avocata celebra din Romania s-a facut judecator si iese la pensie dupa numai 6 luni de activitate. Ce a facut pentru a obtine o pensie fabuloasa de la stat? Ce a facut o avocata celebra din Romania pentru a obtine o pensie fabuloasa de la stat dupa numai 6 luni de activitate? Fosta avocata .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )