Libnet.ro
UNICEF

21:15

Parlamentul European sustine deplin candidatura lui Kovesi pentru sefia Parchetului European

Hotnews Hotnews,
 Parlamentul European sustine deplin candidatura lui Kovesi pentru sefia Parchetului European

Parlamentul European sustine in continuare candidatura Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European, potrivit unui comunicat al PE. continuă pe Hotnews

Presedintele Parlamentului European, mesaj despre candidatura lui Kovesi

La solicitarea Conferintei Presedintilor din Parlamentul European PE), presedintele legislativului comunitar David Sassoli va trimite in urmatoarele ore o scrisoare Consiliului UE prin care va reaminti sprijinul.

PE reafirma sprijinul pentru candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European

Parlamentul European sustine in continuare candidatura Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European si va transmite, in urmatoarele ore, o scrisoare Consiliului pentru reafirmarea sprijinului deplin al Parlamentului pentru Laura Codruta Kovesi ca procuror-sef european, se arata intr-un comunicat de presa al PE.

Parlamentul European isi pastreaza sprijinul pentru Laura Codruta Kovesi in vederea obtinerii functiei de procuror-sef european

Parlamentul European isi mentine sustinerea pentru Laura Codruta Kovesi in vederea obtinerii functiei de procuror-sef european, iar presedintele David Sassoli va trimite in acest sens o scrisoare Consiliului Uniunii Europene. Sassoli considera ca este esential sa se asigure cat mai curand anchetarea si urmarirea penala a infractiunilor impotriva bugetului Uniunii Europene.

Orban, intrebat de ce o sustine pe Kovesi pentru sefia Parchetului European

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, intrebat fiind de ce o sustine pe Laura Codruta Kovesi p.

Viitoarea sefa a Comisiei Europene, despre aderarea Romaniei la Schengen: Cred ca atunci cand respecta criteriile, acest lucru trebuie rasplatit Parlamentul European va vota candidatura lui Von der Leyen marti seara

Ursula von der Leyen, candidatul propus de Consiliul European pentru sefia Comisiei Europene, a facut un apel, marti, la inlaturarea diviziunilor dintre Vestul si Estul UE, cu ocazia primului sau discurs in.

Contracandidatul lui Kovesi la sefia Parchetului European sustine ca nu se retrage din cursa

Contracandidatul lui Kovesi pentru sefia Parchetului European, Jean-Francois Bohnert, a precizat pentru politico. eu ca nu se retrage din cursa, in ciuda unor informatii potrivit carora ar urma sa fie numit in fruntea Parchetului financiar national al Frantei echivalentul DNA).

Lider al grupului Verzilor din Parlamentul European, catre Dancila: Guvernul dumneavoastra nu se ridica la inaltimea Europei. Romania merita ceva mai bun. Replica Vioricai Dancila

Copresedintele grupului Verzilor din Parlamentul European, Philippe Lamberts, i-a transmis, marti, Vioricai Dancila, ca Guvernul pe care il conduce nu se ridica la inaltimea Europei, iar Romania merita ceva mai bun. E un Guvern care pare sa fie obsedat de ideea ca justitia trebuie controlata pentru a evita ca politicienii sa fie condamnati pentru coruptie, a spus oficialul european.

Dezbateri in Parlamentul European privind situatia din Moldova: Vor conta schimbarile reale produse la Chisinau

In Republica Moldova, va conta implementarea intentiilor expuse in programul noului Guvern. Vor conta schimbarile reale pe care acestea le va produce. in acest spirit vom continua sprijinirea procesului de reforma, a declarat inaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe si politica de securitate, in cadrul unor dezbateri in Parlamentul European privind situatia in Republica Moldova.

Carmen Avram, iesire nervoasa la Antena 3 la adresa unui coleg din Parlamentul European. Scandal la microfon

Carmen Avram a avut o iesire nervoasa la postul de televiziune Antena 3, dupa ce un coleg din Parlamentul European a criticat Guvernul Romaniei in timpul dezbaterii despre presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. Ea a spus ca in tara noastra sunt probleme, dar ca importanta Guvernului nu poate fi minimalizata. Carmen Avram, iesire nervoasa .

Parlamentul European ar putea vota astazi prima femeie la sefia Comisiei Europene. Ce a promis Ursula von der Leyen

Parlamentul European voteaza, marti, propunerea Consiliului pentru presedintia Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Pentru a reusi sa preia stafeta de la Jean Claude Juncker, candidata din Germania trebuie sa obtina o majoritate absoluta, adica cel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )