Libnet.ro
UNICEF

22:45

Orban, intrebat de ce o sustine pe Kovesi pentru sefia Parchetului European

România Liberă România Liberă,
Orban, intrebat de ce o sustine pe Kovesi pentru sefia Parchetului European

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, intrebat fiind de ce o sustine pe Laura Codruta Kovesi p. continuă pe România Liberă

Surse Digi24.ro: Franta nu-si retrage candidatul, dar o va sustine pe Kovesi pentru sefia Parchetului european

Consiliul Uniunii Europene nu va retrage candidatura francezului Jean-Francois Bohnert la functia de procuror-sef al Parchetului UE, pentru ca ar insemna ca in competitie sa intre celalalt candidat, clasat pe locul al treilea, germanul Andreas Ritter, au explicat pentru Digi24. ro surse de la Bruxelles.

UPDATE Dacian Ciolos: Franta o va sustine pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului european

Franta o va sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European, a declarat marti Dacian Ciolos, liderul grupului parlamentarilor europeni Renew Europe, din care face parte si partidul presedintelui francez Emmanuel Macron, scrie Politico. eu.

Contracandidatul lui Kovesi la sefia Parchetului European sustine ca nu se retrage din cursa

Contracandidatul lui Kovesi pentru sefia Parchetului European, Jean-Francois Bohnert, a precizat pentru politico. eu ca nu se retrage din cursa, in ciuda unor informatii potrivit carora ar urma sa fie numit in fruntea Parchetului financiar national al Frantei echivalentul DNA).

POLITICO.eu: Contracandidatul lui Kovesi la sefia Parchetului European nu s-a retras din cursa pentru EPPO

Lili Bayer, reporter la politico. eu, relateaza pe Twitter ca jurnalistii publicatiei internationale au vorbit cu Jean-Francois Bohnert, contracandidatul Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al.

Contracandidatul lui Kovesi la sefia Parchetului European nu s-a retras din cursa pentru EPPO

Lili Bayer, reporter la politico. eu, relateaza pe Twitter ca jurnalistii publicatiei internationale au vorbit cu Jean-Francois Bohnert, contracandidatul Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al.

Laura Codruta Kovesi, la BBC, despre sefia Parchetului European: Aceasta candidatura e importanta pentru intreg sistemul judiciar din Romania

Laura Codruta Kovesi a vorbit, intr-un interviu la BBC, despre candidatura sa la sefia viitorului Parchet European, fostul procuror-sef anticoruptie afirmand ca aceasta este importanta nu doar pentru ea personal, ci si pentru colegii sai si intreg sistemul judiciar din Romania.

Europarlamentar: Laura Kovesi este candidatul Parlamentului European pentru functia de procuror-sef UE si asta se aplica si in noua legislatura

Procuroarea romanca Laura Kovesi este sustinuta in continuare de Parlamentul European pentru functia de procuror-sef european, iar acest lucru nu se poate schimba de la legislatura trecuta la cea prezenta a forului UE, a declarat, pentru HotNews. ro, europarlamentarul Siegfried Muresan, de la PNL si PPE. UPDATE Dacian Ciolos: Franta o va sustine pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului european .

Kovesi nu are asigurat inca postul de procuror-sef european: Contracandidatul sau francez nu se retrage din cursa

Procurorul Jean-Francois Bohnert, contracandidatul lui Kovesi pentru sefia Parchetului European, infirma informatia ca s-ar fi retras din cursa in schimbul unei functii de conducere in Parchetului National.

Financial Times: Franta o sustine pe Laura Codruta Kovesi la preluarea sefiei Parchetului European

Franta o sustine pe Laura Codruta Kovesi la functia de procuror-sef european in locul propriului candidat, Jean-Francois Bohnert, scrie Financial Times, care citeaza surse franceze si romane.

Dancila, interviu The Guardian: Kovesi trebuie sa isi rezolve problemele cu justitia Domnul Dragnea nu venea la Guvern si nici nu dadea indicatii

Viorica Dancila a vorbit, intr-un interviu pentru cotidianul britanic The Guardian, despre alegerile europarlamentare si despre motivele pentru care Guvernul nu sustine candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European. Kovesi sa isi rezolve problemele cu justitia inainte de a isi asuma un astfel de rol, a transmis premierul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2344 seconds )