Libnet.ro
UNICEF

20:00

Contracandidatul lui Kovesi la sefia Parchetului European sustine ca nu se retrage din cursa

Hotnews Hotnews,
 Contracandidatul lui Kovesi la sefia Parchetului European sustine ca nu se retrage din cursa

Contracandidatul lui Kovesi pentru sefia Parchetului European, Jean-Francois Bohnert, a precizat pentru politico. eu ca nu se retrage din cursa, in ciuda unor informatii potrivit carora ar urma sa fie numit in fruntea Parchetului financiar national al Frantei echivalentul DNA). continuă pe Hotnews

Dancila: imi sustin opinia ca nu este oportuna sustinerea Codrutei Kovesi la sefia Parchetului European

Premierul Viorica Dancila spune ca isi mentine opinia ca nu este oportuna o sustinere a Guvernului pentru fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi in competitia pentru postul de procuror-sef european. Eu personal nu cred ca este oportuna o sustinere, dar acest lucru il vom stabili in forurile statutare, a declarat Dancila.

POLITICO.eu: Contracandidatul lui Kovesi la sefia Parchetului European nu s-a retras din cursa pentru EPPO

Lili Bayer, reporter la politico. eu, relateaza pe Twitter ca jurnalistii publicatiei internationale au vorbit cu Jean-Francois Bohnert, contracandidatul Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al.

Contracandidatul lui Kovesi la sefia Parchetului European nu s-a retras din cursa pentru EPPO

Lili Bayer, reporter la politico. eu, relateaza pe Twitter ca jurnalistii publicatiei internationale au vorbit cu Jean-Francois Bohnert, contracandidatul Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al.

Surse Digi24.ro: Franta nu-si retrage candidatul, dar o va sustine pe Kovesi pentru sefia Parchetului european

Consiliul Uniunii Europene nu va retrage candidatura francezului Jean-Francois Bohnert la functia de procuror-sef al Parchetului UE, pentru ca ar insemna ca in competitie sa intre celalalt candidat, clasat pe locul al treilea, germanul Andreas Ritter, au explicat pentru Digi24. ro surse de la Bruxelles.

Laura Codruta Kovesi, la BBC, despre sefia Parchetului European: Aceasta candidatura e importanta pentru intreg sistemul judiciar din Romania

Laura Codruta Kovesi a vorbit, intr-un interviu la BBC, despre candidatura sa la sefia viitorului Parchet European, fostul procuror-sef anticoruptie afirmand ca aceasta este importanta nu doar pentru ea personal, ci si pentru colegii sai si intreg sistemul judiciar din Romania.

Detalii de ultima ora despre Kovesi. Ce urmeaza dupa anuntul retragerii contracandidatului ei francez la sefia Parchetului European

Laura Codruta Kovesi ar putea ramane singura in cursa pentru sefia Parchetului European. Procurorul francez Jean-Francois Bohnert ar putea fi numit la sefia Parchetului financiar european, post pentru care a.

Kovesi nu are asigurat inca postul de procuror-sef european: Contracandidatul sau francez nu se retrage din cursa

Procurorul Jean-Francois Bohnert, contracandidatul lui Kovesi pentru sefia Parchetului European, infirma informatia ca s-ar fi retras din cursa in schimbul unei functii de conducere in Parchetului National.

Viorica Dancila: Nu cred ca este oportuna sustinerea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca din punctul sau de vedere, nu este oportuna sustinerea Laurei Codruta Kovesi pentru postul de procuror-sef european. Dancila a sustinut ca aceasta ar.

Orban, dupa ce Kovesi a ramas singura in cursa pentru Parchetul Europen: Pesedisti, va ganditi cumva la seppuku?

Liderul PNL Ludovic Orban afirma, dupa informatiile conform carora Laura Codruta Kovesi ar putea ramane unic candidat la sefia Parchetului european prin retragerea francezului Bohnert, ca de Ziua Nationala a Frantei Romania a primit un cadou de la francezi. El a criticat anuntul premierului Viorica Dancila la receptia de la Ambasada Frantei, conform caruia Guvernul nu o sustine pe Kovesi.

Ludovic Orban, dupa retragerea contracandidatului lui Kovesi pentru sefia Parchetului European: Pesedisti, va ganditi cumva la seppuku?

Laura Codruta Kovesi a ramas singura in cursa pentru postul de procuror-sef european. Asta dupa ce procurorul francez Jean-Francois Bohnert va fi numit la conducerea Parchetului financiar european, a anuntat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )