Libnet.ro
UNICEF

16:30

Parteneriat excelent pentru Simona Halep

Antena3 Antena3,
Parteneriat excelent pentru Simona Halep

Numarul unu mondial in tenisul feminin, romanca Simona Halep, a devenit, alaturi de ucraineanca Elina Svitolina, ambasadoare a Dubai Duty Free, partener al WTA, care acorda trofeul de lider mondial la final de. continuă pe Antena3

Succes rasunator pentru Simona Halep. S-a calificat in optimi la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe germanca.

LOVITURA teribila pentru SIMONA HALEP la Roland Garros! Poate pierde LOCUL UNU mondial

Una dintre cele doua jucatoare care o pot da jos de pe primul loc WTA, Garbine Muguruza s-a calificat in sferturile turneului. Totul a avut loc dupa ce ucraineanca Lesia Turenko, locul 39 WTA, a abandonat in.

Veste buna pentru Simona Halep la Roland Garros. A scapat de o adversara celebra

Estonianca Anett Kontaveit, nr. 24 mondial, a furnizat surpriza sambata la Roland Garros, eliminand-o pe cehoaica Petra Kvitova, a opta jucatoare a lumii, cu 7-6 8/6), 7-6 7/4), calificandu-se in premiera in op.

Tiriac, declaratie dura despre Simona Halep: Eu favoriti din astia am vazut destui!. Ce l-a indemnat sa zica asa ceva

Ion Tiriac joaca rolul sfatuitorului din umbra pentru Simona Halep, insa, desi tine la ea, nu o vede drept favorita principala la French Open.

SIMONA HALEP-ANDREA PETKOVIC LIVE VIDEO ONLINE STREAM Eurosport. Meci dificil pentru Halep la Roland Garros

SIMONA HALEP-ANDREA PETKOVIC LIVE VIDEO ONLINE STREAM Eurosport Simona Halep are 6-1 in meciurile directe cu Petkovic 30 ani, 107 WTA), germanca impunandu-se la prima confruntare, in 2009, la Bucuresti ITF,.

Simona Halep se califica in sferturi la Roland Garros. Meci fara emotii pentru romanca

Simona incepe bine meciul cu belgianca si face breakul. Halep a castigat singura partida cu Mertens, la Madrid, in turul al doilea, cu 6-0, 6-3.

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE TEXT. inceput neclar pentru Halep in meciul de la Roland Garros

Simona Halep joaca cu Andrea Petkovic pentru calificarea in optimi la Roland Garros. Romanca este condusa cu 0-2 in primul set. Halep are 6-1 in meciurile directe cu Petkovic 30 ani, 107 WTA), germanca.

SIMONA HALEP-ELISE MERTENS LIVE TEXT. Romanca la un pas de sferturi, la Roland Garros

Simona incepe bine meciul cu belgianca si face breakul. Halep a castigat singura partida cu Mertens, la Madrid, in turul al doilea, cu 6-0, 6-3.

VIDEO Roland Garros: Simona Halep vs Elise Mertens 6-2, 6-1 / Halep, la nivelul maxim - Calificare lejera n sferturi

Simona Halep 1 WTA) a inceput a doua saptamana la Roland Garros cu o evolutie aproape de perfectiune in partida cu Elise Mertens 16 WTA). Liderul mondial a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a inchide meciul in doua seturi, scor 6-2, 6-1, obtinand astfel calificarea in sferturile de finala ale Grand Slam-ului de la Paris. inceputul meciului a fost unul echilibrat, insa totul s-a naruit in jocul belgiencei dupa game-ul al treilea, cand Halep a reusit break-ul. De atunci, meciul a mers intr-o singura directie, jucatoarea noastra a avut solutii la toate loviturile lui Mertens, a fost agresiva si a facut diferenta cu serviciul.

Lovitura financiara data de Simona Halep, dupa calificarea in sferturi la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Roland Garros pentru a treia oara in ultimii 5 ani si performanta sportiva atrage dupa sine si o recompensa importanta pe plan financiar. 000 de.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )